sâmbătă, 28 septembrie 2019

Vă felicit !

            Adesea primesc înștiințări că diferitelor persoane sau grupuri le place ”pagina” scrisă de noi (”Pentru Socialism !” și ”Partidul Comuniștilor”). N-aș putea zice că le mulțumesc, pentru că eu scriu pentru Comuniști (înscriși în Partidul Comuniștilor) și alți oameni ai muncii, spre a le asigura informațiile necesare privind organizarea și activitatea partidului, în primul rînd pentru înscriere în partid și pentru a se antrena în acțiunea complexă de alegeri și votare.
            Oricum, îi felicit pe cei cărora le plac textele noastre ! Înseamnă că au început să înțeleagă (foarte tîrziu !) elemente ale politicii; o asemenea înțelegere era necesară -și încă deplin și ferm- cel mai tîrziua la ora 12 în ziua cea neagră, 22 decembrie 1989, iar primii vizați privind această necesitate erau, fără nicio îndoială, primii care aveau obligația supremă de a-și apăra Conducătorul, Partidul și Socialismul, toate la un loc însemnînd Patria (în prezent pierdută în ceea ce reprezintă elementele fundamentale): peceriștii.
            Paginile noastre urmăresc să difuzeze preocuparea esențială de organizare politică a maselor populare, tocmai pentru redobîndirea Patriei și a Socialismului, cu tot ceea ce reprezintă acestea, aproape total înstrăinate de Contrarevoluție prin sutele de găști, poreclite partide, toate reprezentînd cca 2 % din categoriile sociale aflate în nămolul societății: Burghezia, Moșierimea, Bancherimea și slugile lor.
            Știam ceea ce ni s-a confirmat în fiecare zi din cei 30 de ani negri (1989-2019), anume că peceriștii, în special Telectualii și Pucării (autori ai puciului militar și al Contrarevoluției) se vor opune cu îndîrjire organizării politice a maselor populare, pentru a-și păstra privilegiile dobîndite în toată perioada 1944-2019; una din formele importante de manifestare a opoziției îndîrjite față de Stînga socială și organizațiile ei, în afară de acțiunile mișelești directe, este înființarea zecilor de organizații ”politice” de esență menșevică (făcînd politică de dreapta și extremă dreapta, în vorbe de stînga), începutul fiind făcut, în afara ”partidului” FSN, de către avortonul menșevic PDM-PSM, cu infinitele lor odrasle, peste care s-a răscăcărat, două decenii și jumătate, chiar autorul moral al Contrarevoluției, poetul, marele poet, Adrian Păunescu.
            Anul acesta, în condițiile nimicirii inamicului nostru cel mare, PSD, de către mica și înverșunata Dreaptă, inclusiv fascistă (care își simte sfîrșitul), aveam cele mai bune condiții de a obține funcția de Președinte al Republicii, prin colaborare între mulții care se declară de Stînga, ba chiar… Comuniști. Dar esența lor de menșevici degenerați și oportuniști a precumpănit…
            Am adunat infim de puține semnături pentru prezidențiale, iar acum ne pregătim pentru confruntarea din 2020, la locale-județene și parlamentare. Întru aceasta așteptăm pe cei care doresc să fie Consilieri (locali și județeni), Primari, Președinți CJ, Deputați și Senatori –în special Țărani și Muncitori- să ne contacteze.
            Pentru CEI MULȚI contează doar voința de a intra în PUTERE; succes !
28 septembrie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: