sâmbătă, 21 septembrie 2019

Romînia - purtătorul Sabiei anti-naționale


Romînia – purtătorul Sabiei anti-naționale

            Înființarea Procuraturii imperiale în Imperiul Cotroman Romano-German, poreclit Uniunea Europeană, este pasul cel mai cumplit, de nivel catastrofal, care se petrece, pentru prima dată în Europa, de cînd există acest continent și planeta noastră, iar numirea unui Dac, cetățean Romîn (Romîn să fie ? Laura Codruța Koveși – nici nu-i putem scrie numele cu literele alfabetului utilizat de prima scriere din lume !!!) în funcția de Procuror General European, această numire ne acordă nouă, Poporului cel mai blajin și mai pașnic din lume, titlul prim de torționar șef peste toate națiunile închise, pentru degradare și distrugere, în Oborul Europei. Cu Sabia în mîna unui cetățean al Romîniei, noi, Poporul cel mai aprig în lupta de milenii și multe decamilenii pentru independență -și am reușit mereu pînă acum !- devenim exterminatorul tuturor națiunilor europene și, evident, prima victimă va fi chiar propria țară !
            Înfiițarea acestei procuraturi anti-naționale –privind pe fiecare din toate statele europene- și anti-unionale reprezintă o inițiativă apocaliptică, neexistentă pînă acum în istoria Omenirii, în oricare din cazurile uniunilor statale, ceea ce va duce la lichidarea în fapt -și în domeniul juridic- a desuetului text din primul alineat al primului articol constituțional: ”Romînia este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil”.
            Prin inventarea acestei ”inchiziții”, la dispoziția stăpînilor imperiali (și globali) se calcă în picioare un drept cetățenesc fundamental privind relația exclusivă de răspundere dintre Cetățean și propriul său Stat, drept care nu poate fi extins, sub nicio formă sau motiv, el fiind ocrotit (formal) de propriile constituții, de Convenția Europeană și de Declarația Universală a Drepturilor Omului și Cetățeanului.
            Actul mîrșav de Război împotriva Popoarelor, Națiunilor și Statelor –care și-au lichidat independența prin îmbrîncirea în Imperiul European- este rezultatul acceptării practicii sinuciderii, dictate de acțiunile fasciste care au urmat celui de-al Doilea Război Mondial cînd învingătorii, în complot internațional, și-au judecat și condamat prizonierii de război germani, la ”procesul” de la Nurnberg sub ochii poporului lor, singurul în drept să-i judece.
            Acest precedent, neobservat de Puterile națiunilor și nici de mințile lor luminate, a creat apoi un monstru hidos: Tribunalul Penal Internațional, care a produs nenumărate victime între Erorii Națiunilor luptătoare pentru Independență și Suveranitate…
            Acum avortonul are un avorton propriu: Procuratura Imperiului European, în fruntea căreia a fost împinsă persoana care a demonstrat și a realizat (parțial) distrugerea procuraturii naționale din propria țară, prin transformarea în instrument de lichidare a adversarilor politici ai unor impostori, gunoaie împinse în funcții de stat de viiturile veninoase ale Contrarevoluției.
Poporul nostru, grav bolnav, va pricepe, oare, ce erori fundamentale a săvîrșit în 1989, 2004, 2007, 2019 în mai și, desigur, în noiembrie ??? Ne lepădăm cu ușurință și cu nepăsare de cel mai înalt Blazon al Poporului cel mai viteaz și mai drept (cel puțin din Europa) ?  
21 septembrie 102 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: