duminică, 16 decembrie 2018

Locurile în Lista comună a viitorilor candidați Comuniști



Pe ce locuri vom candida noi, Președinții Partidelor ?

Nu mă așteptam ca așa repede să mi se pună o astfel de întrebare, dar m-am dumirit mai ales după explicațiile lămuritoare care mi s-au dat: care ar fi locul candidaților fiecărui partid, stabilit între ei și mai ales cel stabilit în raport cu candidații celorlalte partide.
Mai întîi vă rugasem să fim înțelepți: nu vindem pielea ursului din pădure; deocamdată nu avem răspunsul oficial al Președinților de partide. Cînd îl vom avea, cei patru Președinți ne vom întîlni și vom hotărî asupra tuturor aspectelor colaborării din ziua întîlnirii și cel puțin pînă în momentul validării mandatelor de Deputat Comunist în parlamentul UE.
Mai mult nu pot să vă spun decît ce voi propune pentru desemnarea în principiu a locurilor în lista comună revenind fiecărui partid și apoi ordinea candidaților propriului partid, pe care noi deja am anunțat-o. Dacă lista va cuprinde 48 de candidați, fiecare partid va desemna 12, în ordinea anunțată (pentru Partidul Comuniștilor): Muncitor, Țăran, Muncitor, Țăran, se repetă, doi cu situație de mijloc și doi intelectuali, între care eu voi fi al 12-lea.
Între partide ordinea va fi hotărîtă la prima întrunire, probabil prin tragere la sorți.
Important este ca dv, iubitorii regimului politic democrat, să treceți imediat –după ce primiți semnalul- la strîngerea de semnături pentru susținerea listei și să prezentați partidelor dv oferte și propuneri de candidaturi. Va fi pentru prima dată în istoria Omenirii precum și în istoria de 102 ani de la debutul Socialismului.
Popularizați peste tot, de la om la om și prin orice mijloace, acest proiect electoral. Cu salutări tovărășești !
16 decembrie 102 e.d.
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: