duminică, 30 septembrie 2018

Referendum pentru Fanilie

 
            Cei mai mulți cetățeni nu înțeleg rostul și motivațiile referendumului pentru Familie. Și aceasta pentru că nu există un mijloc oficial de comunicare în masă; puzderia de posturi hămăitoare –prin care tot ce ține de caracterul democrat, național și libertate este batjocorit- nu numai că nu contribuie pozitiv la informare, ci dimpotrivă, determină o nebuloasă totală.
            Pentru că în Occidentul sălbatic european au apărut niște reptile (cu chip de oameni, totuși) care nu (mai) știu ce este familia și mai ales căsătoria, iar asemenea devianți au lăstărit și la noi, o inițiativă cetățenească a propus să fie redefinită Familia care în art. 48 din Constituție era enunțată ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți…”, scopul redefinirii fiind aducerea în Constituție a prevederilor din Codul civil care are aceeași definire la art 258, dar la art 259 este explicit: „Căsătoria este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie…”
            Acest aspect, de la art. 259 ar urma să fie prevăzut în Constituție, pentru a bloca dorita cuprindere în ”familie” proprie, prin căsătorie, a entităților degradate și degradante. De fapt, ar trebui să se realizeze o nouă redactare a textelor, în scopul exprimării unei relații mai clare între cele două noțiuni – căsătorie și familie.
După părerea mea, entitățile malformante, care reprezintă atac vital la specie, ar trebui să fie lipsite de calitatea de ”cetățeni”, scoase din sfera noțională de ”om” și împinse în trecutul întunecat al evoluției ființelor primare, căci pun în pericol caracterizarea și existența speciei.
Pentru că prezențele caricaturale în societate ne denigrează pe toți și pe fiecare, consider necesar să respingem cu duritate și fermitate asemenea alienări de la esența speciei noastre, iar referendumul este ocazia prin care toți votanții (18.250.000) ar trebui să fie prezenți și să voteze DA. În plus, era necesară introducerea unei întrebări care, prin răspunsul majoritar, să atragă revenirea la reglementarea anterioară (din timpul regimului democrat) privind condamnarea penală a ”găilor”.
Nu putem (din nenumărate motive) avea încredere în PSD și acoliții săi din parlamentul infractorilor; de aceea era necesar ca pe buletinul de vot să se scrie textul propus pentru Constituție, situație în care DA era covîrșitor și garant al voinței de cel puțin 99 % din populație.
Dacă însă nu ne ducem la vot sau am vota NU (de neimaginat), am lăsa libertatea de interpretare a noțiunii de „soți” atît parlamentului cu comportament lamentabil în toți cei 29 de ani ai Contrarevoluției, cît și avortonilor care ne denigrează specia…
Deci: singura variantă este prezența masivă, a tuturor votanților, la vot și votarea DA.
30 septembrie 101 e.d.

Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: