duminică, 19 august 2018

Hotărîri importante

 
            La 19 august 101 e.d./ 2018 a avut loc la București ședința Comitetului Național (Provizoriu) al Partidului Comuniștilor, la care au participat și alți membri de partid, precum și tineri și adolescenți, aceștia cerîndu-ne să studiem posibilitatea de a le oferi un cadru organizat corespunzător atît tinerilor cît și adolescenților.
            Comitetul Național a dezbătut mai multe puncte la ordinea de zi, adoptînd hotărîri corespunzătoare pentru propria organizare și activitate, precum și pentru pregătirea evenimentelor electorale din anul viitor: alegerile europarlamentare și prezidențiale.
            În cadrul ședinței s-a constituit Comitetul Național (Provizoriu) întrunind pe reprezentanții organizațiilor județene, toate fiind în curs de reorganizare după reînregistrarea Partidului reorganizat la 23 aprilie 98 e.d./ 2015. Au fost aleși noi membri în funcții naționale: tovarășul Enache V. Ștefan, muncitor, conducător auto din Comuna Valea Rîmnicului, județul Buzău, a devenit Vicepreședinte, iar tovarășul Gavriluț P. Petru, muncitor, conducător auto a devenit Secretar, cei doi constituind, împreună cu Președintele, Biroul Permanent (Provizoriu) al Comitetului Național.
            Biroul Permanent și întregul Comitet Național așteaptă oferte și propuneri de candidaturi, în primul rînd ale Muncitorilor și Țăranilor, inclusiv Ciobani, pentru parlamentul european.

Președinte,
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: