sâmbătă, 14 aprilie 2018

Fasciștii atacă iarăși Siria



 Tandemul fasciștilor (USA, Anglia, Franța poate și alții) se joacă din nou, la un nivel de mare gravitate, cu focul peste țările lumii, care, de aproape 30 de ani ard neîncetat, deoarece fasciștii nu suportă, din ordinul șefilor lor ascunși, guverne democrate, apărătoare de Patrii libere. Aprins în multe alte state, tontoroiul fascist, dirijat demențial de conducătorii USA și Franței, joacă pîrjolindpămîntul Străvechii țări frumoase și bogate, Siria.
            Lumea actuală și viitorul ei sînt în mare pericol ea nemaiavînd, de trei decenii, Puterea și Forțele necesare pentru stăvilirea la nivel planetar a exceselor agresive ale Godzilei mondiale, pentru că au dispărut foarte multe state, din toate continentele, cu regim politic democrat -și nu doar că nu mai sînt în frontul luptei pentru progres și democrație, ci s-au atașat de partea cealaltă a baricadei care desparte Binele de Rău- aceasta datorîndu-se trădării globale a lui Gorbaciov, care și-a nimicit nu numai Partidul, dar și Statul și Tratatul defensiv de la Varșovia.
            Această trădare a Gorbaciovului, incredibilă pentru mulți, era însămînțată chiar în embrionul germinativ al Partidului lui V.I. Lenin, numit bolșevic, dar funcționînd în realitate fără esența bolșevică –Puterea Democrată- adică împlinind dezideratele ascunse ale menșevicilor (social-democrați).
            Embrionul inițial al menșevismului a fost plantat chiar în ”genomul” uman revoluționar de către creatorii ai Doctrinei Comuniste, burghezii Karl Marx și Friedrich Engels. Fără aceste ”bombe” ascunse în sîmburele propriei doctrine, nu s-ar fi putut produce nici trădarea, nici ciudata reorganizare (în Socialism) a Capitalismului de către un circar de teapa lui Boris Elțîn, nici construirea Capitalismului în puținele țări (din cele peste 100 cu regim politic democrat) care au rămas cu structură statală democrată (socialistă) la sfîrșitul secolului al 20-lea. Unele chiar întrețin relații de strînsă colaborare multiplă cu agresorul numărul unu al planetei, USA, care, prin colaborare, le degradează și le derutează esența democrată social-economică și politică.
            Transformate în ruină, fostele țări democrate, cu rezultate excepționale –cum a fost și Romînia pînă în 1989- devin cerșetoare la jefuitori, care, disponibili, le ”reconstruiesc” în interesul Capitalismului, Imperialismului și Globalismului desființătorare de State, Patrii, Popoare și Oameni liberi. Cu conduceri anti-naționale și anti-democrate, fără partide democrate (comuniste), fostele țări sînt sortite să devină provincii și regiuni ale conducătorului globalizant, conducătorii de după 1989 neavînd nici posibilitatea și nici dorința de a se opune tăvălugului ucigaș.
            Un rol deosebit, în blocarea rostogolirii acestui tăvălug al morții le-ar reveni popoarelor din țările fasciste agresoare; greu de explicat de ce nu acționează știind că, în ciuda marilor averi naționale, masele populare din  acele țări duc o viață grea, cu Sărăcie, Analfabetism și Crime la cotele cele mai ridicate din lume…
            Cît despre noi, victime directe sau colaterale ale agresiunilor fasciste, trebuie să ne mobilizăm împotriva agresorilor, să răsturnăm guvernnele slugarnice față de agresori, să ne refacem regimul politic democrat și să ne reconstruim țările devenite ”mormane de fiare vechi”, cum zicea despre bogăția noastră anterioară, împielițatul contrarevoluționar.
14 aprilie 101 e.d.
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: