vineri, 27 aprilie 2018

1 Mai


PARTIDUL COMUNIŞTILOR

Proletari, nu acceptaţi                                                                                                                                              Să mai fiţi exploataţi !

Comitetul Național
Nr.    13  din 18 aprilie 2018
Primăria Municipiului București
Tovarășului  Primar General,

Vă facem cunoscut că în ziua de  1 Mai 2018, între orele 10,30 și 12,00 în localitatea București, Sectorul 5, locul Parcul Carol (Parcul Libertății) se va desfășura o adunare publică organizată de către noi. La adunare vor participa circa 30 persoane. Traseele de acces spre locul adunării, precum și cele de dispersare vor fi individual, fără manifestație.
Scopul adunării publice îl constituie manifestarea tradițională muncitorească specifică Zilei Oamenilor Muncii, 1 Mai și exprimarea protestului față de acțiunile contrarevoluției antisocialiste, antinaționale și antipopulare din 22 decembie 1989, soldate cu distrugerea economiei naționale, lichidarea locurilor de muncă, alungarea din țară a oamenilor muncii de către Guvernarea contrarevoluționară, nimicirea și subordonarea Statului față de imperiile cotropitoare, transformarea țării în bază militară anti-națională agresivă, de esență fascistă.
Pentru îndeplinirea scopului propus, vom utiliza mijloace de comunicare vizuale și sonore.
Vă asigurăm că adunarea se va desfășura în mod pașnic și civilizat. Din partea noastră sînt împuterniciți să asigure și să răspundă de măsurile privind buna organizare a adunării, astfel încât aceasta să se desfășoare în condiții pașnice, civilizate și să nu degenereze în acte de violență, tovarășii:
-         FILIMON Dumitru Daniel, posesor al CI seria IF nr. 317793,
-         ILIE Șt. Silvia, posesoare a CI seria DD nr. 543811.
În sprijinul bunei desfășurări a adunării, solicităm din partea primăriei și a organelor de poliție luarea următoarelor măsuri:
-         protecția față de intervenții abuzive ale organismelor de stat,
-         idem față de grupări sau ONG-uri de dreapta.
Pentru a primi răspunsul de la dv. desemnăm pe tovarășul FILIMON Dumitru Daniel.
PREȘEDINTE, Prof. Gheorghe UNGUREANU

Notă:
Cu adresa nr. 1.618.911/ 1.674 din 27 aprilie 2018, semnată de Viceprimar General Aurelian Bădulescu, Primăria Generală ne comunică faptul că nu s-a putut reține Declarația noastră pentru manifestația de 1 Mai deoarece în același timp și același loc a fost anunțată o altă adunare publică. În această situație, la propunerea PCdR ne vom reuni cu manifestanții acestui Partid.

Niciun comentariu: