marți, 9 noiembrie 2010

Violenţa Pucărului ignorant

Pînă în anul 73 (1989) toţi oamenii mă lăudau şi mă felicitau văzîndu-mă că îmi fac lucrările de ţăran, mai ales, duminica şi "sărbătorile" iudeo-masonice, ale robilor religiilor.
După începutul Nopţii Neamului Dac (22 decembrie), sînt cam 150 de zile (dacă nu mai multe) pe an, cînd trecătorii mă întreabă ifosaţi "astăzi lucraţi ?" sau "tocmai astăzi lucraţi ?". Eu nu-i întreb niciodată de ce (tocmai) astăzi treceţi pe lîngă mine ?
Tîmpitizarea întregii populaţii -ventuzată la televizoarele Contrarevoluţiei- începută, de către telectuali chiar în 22 decembrie la ora 12,00 şi-a vărsat otrava în creierele multora, iar dintre aceştia Pucării au devenit violenţi.
Lîngă mama soacră locuieşte un asemenea specimen, cu care mă cunosc de multă vreme; fiind "colegi" de dus-luat vaca la islaz (el chiar văcar), am "vorbit" deseori, despre vreme, despre vaci, prilej de-a introduce vreo aluzie sau cerere directă pentru "una mică", pe care nu mereu le-am refuzat (am oroare de-a "cinsti# pe cineva deja beat !).
Tipul a devenit impertinent şi violent; cum drumurile spre casă, de la micile servicii pe care le face unora-altora, începe şi se încheie mereu pe la cîrciumă. Astfel "curajat" poate arunca blame: ieri, după obişnuita cufureală "şi astăzi lucrezi ?" a spîrcîit formula neruşinării de care numai un pucăr violent şi dezumanizat poate fi în stare: "Vezi, d-aia ţi-a murit şi nevasta !"...
Mai încolo, îşi zbuciuma saliva în faţa unei vecine, accentuînd cu gesturi largi ale ambelor mîini, delirul de rob ignorant şi pucăr violent.
Nu-l poţi alege dintre vietăţile primare, doar că acestea nu au violenţa dirijată; şi-o folosesc numai în apărare.
Am punctat cea mai de seamă realizare a Contrarevoluţiei...
Moarte Robiei religioase ! Moarte Capitalismului şi Imperialismului ! Trăiască Socialismul !
9 noiembrie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

14 comentarii:

Anonim spunea...

Cu vaca la Islaz..........in sfarsit ti-ai gasit vocatia....pacat ca ai pupat atatea funduri pe vremea raposatului Ceausca si ai intrat in invatamant. Nu era mai bine daca te apucai din frageda pruncie de vacarit. Asa ca lasa politica si vezi de vacile alea sa nu apuce in cucuruzul oamenilor ca-ti trag aia niste scatoalce dupa cap mai tare de cum si-o luam "ilegalistii" la Doftana.

Na bine ca acum stiu si eu cu cine am onoarea....si poarta-te civilizat cu Pucarul ca azi maine ajunge vacar-sef si tu tot vacar ramai :)).

EdebiMevzulaR spunea...

Sunteti tare curajoşi voi aştia care ati stat pititi prin paduri,glugi de coceni şi islaze sa vina americani sa va scape de comunişti...Sub anonimat sunteti eroi rau de tot.Mamicile voastre ştiu ca ınca mai aveti morcovul ın cur şi acum? Cadeat'ar un satelit USA ın cap de prost!

Anonim spunea...

@EdebimevzulaR...Eu nu stau ascuns si nu am stat niciodata....cand am chef ies si ma urinez pe voi..rosiilor. Niciodata nu va ve-ti depasi conditia voastra de sclavi...si acum mars inapoi la munca ca nu te mai pontez azi.
Si ce anonim ca parca pe tine te-ar chema "EdebimevzulaR"???? Ce nume de turc ai? Sau poate esti kurd...ca astia s-au cam dat cu raposatii....mars inapoi in pestera ca vine raid aerian.

EdebiMevzulaR spunea...

Bei legiongutanule imbecil,atata ai putut tu sa intelegi din cacatul asta de viata pe care l-ai trait? Nu ma surprinde ca jigodiile ies la iveala aratand ca nu pot decat sa urasca si sa improaste cu bale putride totul in jur.Vremea cand pe mormintele lor si ale parintilor lor se vor sapa haznale nu e departe.Pana una alta, hai dati şi tu cu parerea ca nu te impoziteaza nimeni.
Fascistule!

Anonim spunea...

Curios de fieacre data cand cineva va zice ca sunteti niste idioti il faceti fascist...nu am nimic comun cu fascistii defapt urinez pe ei cu aceeasi placere cu care o fac pe orice prapadit de comunist. Voi sunteti prea prosti sa va depasiti conditia de sclavi...dar asta-i bine trebuie sa fie cineva si la munca de jos...ooops s-a dus naibii toata utopia voastra cu egalitarismul. Si crede-ma ca viata mea ii foarte OK atata timp cat exista sclavii ca tine pe toate drumurile.

EdebiMevzulaR spunea...

Exista doua constante in univers: hidrogenul si prostii.Cu fiecare comentariu al tau ınteleg mai bine drama Romaniei.V-a intrat capu-aşa de- adınc ın cur, ca nu mai vedeti lumina zilei.Ai dat o mie de parai şi t'ai facut hakademician ın 2 zile la HAcademia de Manele a lui Florin Salam? :))
Sa te fereasca draqu sa te contrazici cu urmaşi aştia ai lui Hitler şi Mussolini…lautarule, ınainte vreme ma enervau imbecili aceştia de genul tau, acum ma umple de ras vomitaturile astea de fraze sub forma de opinie…opinar, a opina…avem şi noi un cuvant pentru asta, pai sa n-avem şi dreptul sa o facem?
Oameni care protesteaza sunt radikali şi vor sa omoare sistemul capitalist nu ca sunt nemultumiti…Coboarate cu picioarele pe pamınt bei, faptul ca mergi ori locueşti prin UE nu te face european oricat de mult te stradui tu sa pari! Deci sa inteleg ca voi considerati ca daca aveti o foaie cu care te prezinti şi pretinzi ın viata ın loc de creier ori vorbiti romgleza sunteti deşteptzi? Vai cat de varza sunteti mah capitalistilor multilateral handicapatzi!
Uite, pına te mai documentezi urcate din nou ın copac alaturi de celelalte maimute ca tine,pocitanie!

EdebiMevzulaR spunea...

Imi cer scuze Tovaraşe Ungureanu, pentru vocabularul necorespunzator ınsa nu m-am putut abtine.
Cu respect,

Anonim spunea...

@EdebimevzulaR.....prostovane ce nu te-ai putut abtine?!! Pana acum te-ai cufurit pe tine la fiecare cometariu.....raman la parerea ca daca nu esti vreun kurd boschetar, esi un cominist rupt in cur cu un neuron valid si culmea......taman ala il consumi pe doctrina lui marx.Vezi ca mainer ai belit p***a...fac pariu ca esti angajat la un capitalist. Cine s*g p**a,..... sclavii s*g p**a:)
Cine sunt sclavii ...comunistii sunt sclaviii....noapte buna s clavilor

Comunist spunea...

@Anonim: ma intreb citi dolari primiti ca mercenar slugoi (si de la cine ? Basescu ? Iliescu ? Nastase ? Boc ? Antonescu ?) pentru a jigni fara pic de rusine un om care a fost arestat de catre Securitate inainte de 1989 deoarece si-a exprimat ideile personale contrare nomenclaturii PCR-iste (l-am numit pe Tovarasul Ungureanu). De ce vorbiti acum sub privilegiul anonimatului si probabil nu ati spus niciodata nimic pe fata impotriva regimului inainte de 1989 ? Lasitate ... Credeti ca propaganda anti-comunista ieftina pe care o promovati (in stilul lui Patapievici, Dinescu and Co) tine de foame familiilor care trebuie sa traiasca cu 600 RON/luna/persoana in regimul neo-capitalist ? Va invit sa ascultati un poem de Adrian Paunescu, la adresa (cu sunet):

http://www.youtube.com/watch?v=e9X0uqLxwqo

.

Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşilor EdebimevzualaR şi Comunist:
Vă salut cu stimă şi mă bucur, mulţimindu-Vă pentru sentimentele şi atitudinile dv. !
Dar nu cred că prăbuşiţi de teapa lui Anonim ar merita vreo replică, mai ales că, în ce mă priveşte, în calitatea pe care o am, nu mi-am propus şi nu-mi permit să răspund unor texte specifice orătăniilor...
De fapt, dacă ne gîndim bine, dumnealor sînt nişte învinşi ori handicapaţi de care mi-e tare milă; nefiind de-ai noştri, nu pot să-i ajut şi nici să-i critic.
Cred că le faceţi prea mare, exagerat de mare onoare, răspunzîndu-le; cu scuze, vă reamintesc esenţa simplă a ziarului nostru electronic: este pentru comunişti, simpatizanţi, alţi oameni ai muncii...
Cu cele mai bune urări tovărăşeşti !
Prof. Gheorghe UNGUREANU
17 noiembrie 94

EdebiMevzulaR spunea...

"Dumnealor" Tovaraşe Ungureanu, daca erau ıntr-atıt de deştepti ghiceau pana acum o ecuatie a carui rezultat sa duca Romania la o viata mai buna.

Deacord cu dv. ca Romania mai poate fii scoasa din rahat numai de oamenii care se pricep ın labirintul ekonomik communist...


İar marele anonim l-am gasit cine este:

http://adrianarvunescu.wordpress.com/

Cu respect,

Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe EdebimevzulaR,
Aveţi dreptate, dar nu-i putem acuza pe ciocoii pecerişti (adică burghezo-moşierimea post-decembristă) că nu a "scos" Romînia de unde ... ei, ei ei, au introdus-o.
Misiunea şi capacitatea aceasta revine exclusiv Puterii claselor fundamentale: Muncitorimea şi Ţărănimea. Partidul acestor clase sociale are menirea istorică să readucă aceste clase în Putere.
Cu salutări tovărăşeşti !
17 noiembrie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe EdebimevzulaR,
Aveţi dreptate, dar nu-i putem acuza pe ciocoii pecerişti (adică burghezo-moşierimea post-decembristă) că nu au "scos" Romînia de unde ... ei, chiar ei, au introdus-o.
Misiunea şi capacitatea aceasta revine exclusiv Puterii claselor fundamentale: Muncitorimea şi Ţărănimea. Partidul acestor clase sociale are menirea istorică să readucă aceste clase în Putere.
Cu salutări tovărăşeşti !
17 noiembrie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Anonim spunea...

Nu vreau sa-mi cont pe site....si daca v-as spune ca ma chiama Cstel, Marius, Alexandru ar avea vreo important ?????

P.S nu am nici o legatura cu blogul respectiv adrianarvunescu....mai incearca.