duminică, 28 noiembrie 2010

Salvarea sau prăbuşirea Republicii Moldova

La 28 noiembrie 94 votanţii din Republica Moldova vor hotărî prin votul lor dacă-şi vor salva ţara sau o vor prăbuşi definitiv în mocirla capitalistă în care s-a zbătut în ultimul an.
Burghezo-moşierimea şi-a înscris în listele electorale vreo 40 de poziţii, între care mulţii trădători desprinşi din PCRM, toate tinzînd să risipească aderenţa pentru pilonul de salvare - Partidul Comuniştilor.
La rîndul său, singurul partid democrat aflat la guvernare, pînă acum un an, în Europa capitalistă, şi-a demonstrat, în toţi cei opt ani cînd a deţinut Puterea, abandonarea doctrinei comuniste şi a practicii de construire a Socialismului, înlocuit, de fapt, cu Capitalismul, ceea ce a dus la erodarea sprijinului popular.
Rămas, totuşi, principalul mare partid al ţării, Partidul Comuniştilor s-a zbătut din greu şi din depărtare faţă de esenţele doctrinei comuniste să-şi apropie simpatia celor mulţi, care se vor lăsa înşelaţi de vorbele goale aruncate în eter fără jenă de găştile burghezo-moşiereşti; nici măcar în cel mai simplu punct nevralgic -intrarea în Imperiul European- partidul tovarăşului Voronin n-a ştiut ce vrea, cu adevărat, poporul care, împreună cu fraţii din întreg cuprinsul Daciei, s-a luptat, pe viaţă şi pe moarte, timp de milenii, să rămînă liber, neasfixiat în mocirla puterilor suprastatale.
Între toţi aspiranţii la fotoliile din Parlamentul Republicii Moldova, se remarcă, totuşi, dreapta retrogradă (diferite formaţiuni liberale) cu puţine şanse -nu pot avea mai mult de 10-15 procente- şi comuniştii care, se pare, vor beneficia de capacitatea superioară lor, pe care o pot dovedi votanţii, de a-i pune la o nouă încercare, asigurîndu-le o majoritate, însă firavă, pe care şi-ar putea-o uşor consolida, cu două pîrghii: susţinerea deschisă şi totală a revenirii la Socialism şi abandonarea aberaţiilor privind limba "moldovenească".
Urăm succes Partidului Comuniştilor din Republica Moldova ! De la Chişinău aşteptăm să răsară Soarele pentru tot Poporul Dac !
28 noiembrie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

5 comentarii:

Pentru COMUNISM ! spunea...

V-ati saturat sa va bea singele vampirii capitalisti (dobinzi si comisione la banci, magazinele pline dar buzunarul si stomacul gol, salariul taiat, pensia impozitata, alocatia de maternitate taiata, dicktatura F.M.I. intr-o tara ce si-a pierdut independenta economica deci si independenta politica) ?
Atunci luptati pentru intoarcerea la socialism si construirea comunismului !! Se poate si altfel decit lumea actuala dominata de bishnitzari, tzepari, parlamentari grasi care isi voteaza legi in interesul personal !
Recomand citeva site-uri (trebuie pus sunetul la calculator), vizionare placuta:

youtube.fr/watch?v=VZ59bVDBbAY

youtube.fr/watch?v=1K4mIx7nLDM

youtube.fr/watch?v=WuFT2K2MxwQ

.

EdebiMevzulaR spunea...

Trebuie sa daramam sistemul bancar!
Trebuie neaparat facut una cu pamıntul depozitul de carburanti care alimenteaza sistemul capitalist!

Pentru Socialism ! spunea...

Stimate tovarăşe,
Tot ceea ce considerăm că trebuie să facem în folosul maselor populare -iar reducerea la tăcere a băncilor intră în prima obligaţie a celei dintîi zile de guvernare democrată- putem obţine cu o singură condiţie: să ne organizăm politic (adică în Partidul Comuniştilor) ca să preluăm Puterea.
Deci, un singur lucru este necesar: în fiecare zi să avem alte înscrieri în Partid, zeci, sute, mii, zeci de mii, să constituim organizaţii locale, apoi judeţene, să publicăm ziarul de partid, să ne organizăm un Radio, o Televiziune; altfel, doar ... vorbim.
Cu salutări tovărăşeşti, vă urez sănătate şi succese !
Prof. Gheorghe Ungureanu
6 decembrie 94

Anonim spunea...

Mah Ungurene...mai scrie mah ceva ca vreau sa fac misto si nu prea am pe ce ca de vreo cateva saptamani nu ai mai stors nimica din putzul gandirii tale de commi....tii articolul asta cu moldovacii aproape de o luna...baqa ceva acolo. Se apropie Craciunul, Sarbatoarea sfanta a crestinilor nu cred ca vei rezista sa nu-ti versi aici frustrarile si laturile ateiste....hai tataie stiu ca ai potential...scrie ceva ca ma plictisesc grozav.

Comunist, raspuns d-lui Anonim spunea...

Chiar constatasem si eu ca ati disparut de ceva vreme si nu mai aveam cui sa-i fac educatie, in locul parintilor (probabil sinteti nascut in eprubeta prin clonare artificiala de aceea nu aveti cei 7 ani de acasa). A propos de "craciun" e doar o chestie comerciala, asa ca sa mai creasca vinzarile si profiturile la magazine cu cadouri, sampanie scumpa, ciocolata etc. Le faceti publicitate gratuita, numai ca anul acesta e prost, a falimentat capitalismul si se inchid dughenele, ramin bishnitarii coate goale. Cit despre "sfintenia" crestinilor ce parere aveti despre sprijinul acordat de catre Vatican (papul Piu XII) lui Hitler ?? Dar despre afacerile ne-impozitabile (deci la negru) ale BOR ?? Dar despre aberatia inculta cu facerea lumii de 7000 ani, de vreme ce s-au descoperit mii si mii de oseminte de dinozauri datind de peste 65 de MILIOANE de ani ??