duminică, 15 august 2010

Dan Diaconescu şi Partidul "Poporului" vă vor LUA -nu vă vor DA- bani !

ŢĂRANII DACI ("romîni") mi-au făcut din nou dovada suverană a certitudinii milenare că ei sînt cei mai inteligenţi şi deştepţi componenţi ai neamului nostru.
Mă aflam, de curînd, în satul natal la o şedinţă cu mulţi ţărani şi un telectual; tîmpitizat deja deplin prin inamicul public nr. 1, televizorul, telectualul şi-a vîrît iute codiţa otrăvită în discuţia comună, propunîndu-le celor prezenţi să se înscrie în Partidul "Poporului", pentru că, între altele, vor primi cîte 20.000 de euro (de fiecare).
N-am apucat să răspund la întrebarea unanimă, căci unul dintre ţăranii prezenţi a făcut-o mai bine şi, poate, mai convingător (pentru cei de-o seamă); reproduc din memorie:
- Ascultaţi, mă, nu fiţi proşti ! Dan ala nu are cît îi trebuie nici pentru el, iar în banca ţării nu mai e nimic; totul s-a furat ! Aşa s-au îmbogăţit cei care au fost mai şireţi. Unii au venit mai tîrziu, dar vor şi ei avere; de aceea au repus în joc şurubăria Cojocaru. Prin aceasta, cei dornici să devină bogaţi se vor înscrie la Dan Diaconescu, vor impune prin lege impozite şi taxe ca să facă la stat teancul de 20.000 euro, calculat pentru fiecare cetăţean, noi vom primi o hîrtie cu cifra asta, iar banii se vor vărsa -după ce se vor strînge de la noi !- în conturile "competenţilor". Aceştia se vor îmbogăţi, noi vom sărăci fiecare cu cei 20.000 de euro (plătiţi în 20 de ani), la final noii îmbogăţiţi, cu Diaconescul lor în frunte, vor spune că nu le-a ieşit nimic (pentru a ne da şi nouă)...
Marii bogaţi, cu miniştrii, preşedintele, parlamentarii nu-i vor lua de urechi fiindcă, apărînd o nouă pătură de burghezi, ei se vor îndepărta de nesuferitele "mase populare" şi apoi, economic vorbind, vor avea de cîştigat şi ei de la cele cîteva zeci de mii de mici burghezi, situaţie declarată imediat o mare realizare a Capitalismului care vrea, neapărat şi mereu, clasă socială... de mijloc (deşi capitaliştii -de la noi- nu recunosc existenţa celor din stînga, adică "mijlocul" nu e mijloc !).
Quod erat demonstrandum !
Iată de ce mereu mă bucur să spun că sînt ţăran.
Cele mai mari personalităţi ale Neamului Dac sînt Muncitorul şi Ţăranul ! Ei trebuie să fie în Legislativ atîţia cîţi sînt în ţară !
15 august 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Un comentariu:

Anonim spunea...

Grsit cele mai mari personalitati ale neamului dac sunt hotii si betivii dar in ultima vreme ierarhia este puternic amenintata de manelisti si nebuni.

In alta ordine de idei Ungurene vezi ca te face DD-ul. Asta a facut un partid si in 2 luni a ajuns la 13%.
Tu scrii aberatii pe blog de vreo 5-6 ani dar esti foarte celebru la tine pe scara blocului, desi m-as mira sa te suporte vecinii. Nu asta-i reteta...tre' sa faci puscarie ca sa ai trecere tataie.