sâmbătă, 8 mai 2010

Graşii de Centru ... Stînga ?!?

Bestiile peceriste, după ce s-au convins că nu mai au nicio şansă de a rămîne la Putere sub numele găştilor burghezo-moşiereşti încropite pînă acum, s-au convorbit (poate la Cancelaria C.C. de la Cotroceni, sub conducerea tovarăşului Iliescu) să fete altă diversiune căreia i-au dat un nume atît de pompos, pe cît sună de straniu în gura devalizatorilor de ţară: Uniunea Naţională pentru Progresul Romîniei !
Cu o conducere blindată de graşi, cuprinzînd pe ciocoi pecerişti călări permanenţi pe frîiele Puterii, unii chiar miniştri ai Contrarevoluţiei, noii şi aceiaşi vechi partizi nu au niciun pic de ruşine să lălăie lozincard că ar fi de ... Stînga (!) şi că ei, groşii şi graşii, s-ar fi unit naţional să asigure ... progresul bietei ţări, tocmai ei care au transformat-o în găoace unde se deversează dejecţiile Imperiului European şi ale Imperialismului Terorist Internaţional !
Au uitat, centro-stîngiştii, să spună că şi-au început eforturile dedicate mult trîmbiţatului progres cu exproprierea celor 12.500.000 de proprietari din economia naţională existenţi în 1989, că şi le-au continuat cu exproprierea marii averi private existente în CAP-uri pînă la Legea Dezastrului Naţional nr. 18/1991, că sînt spre finalizarea desfiinţării economiei naţionale prin tragi-comedia unică în lume constînd în vînzarea zecilor de mii de întreprinderi, organizaţii şi instituţii pe cîte un ... leu fiecare, spre a le face cadou unor infractori interni şi internaţionali, în scopul ca aceştia să le permită infractorilor conducători ai Contrarevoluţiei starea de slugă încovoiată la porţile băncilor imperialiste...
Un purtător de cuvînt al noii găşti peceriste, cu gura plină de formule şi lozinci muncitoreşti, inclusiv despre înşelătoarea telectualitate progresistă ! a lozincărit abundent chiar şi despre minunata Zi de 1 Mai, Sărbătoarea Oamenilor Muncii, subit şi molipsitor apărută în fabuloasa memorie a personajului-personalitate, aşa de pitorească încît şi maestrul Caragiale ar consimţi că, totuşi, a fost depăşit ...
Ştim că oamenii muncii, greu încercaţi în cei 20 de ani de Noapte Densă, nu se vor lăsa înşelaţi şi vor arunca la gunoi şi această clică; spaţiul de manevră al unor asemenea caste este tot mai îngust, căci imensa avere creată de oamenii muncii în Socialism este aproape de epuizare şi nu mai sînt atîtea firimituri cu care să fie astupate tot mai flămîndele guri ale celor 23 de milioane, pe care, şireţi, cu scop psiho-inductiv, guvernanţii le numără cu tot mai multe şi mai dese erori...
Oameni ai muncii, Muncitori, Ţărani, alţi cetăţeni care vă asiguraţi existenţa din Muncă, ci nu din jaf, nu-i luaţi în seamă pe ciocoii trădători, lăsaţi-i să se perpelească pînă la sinucidere, iar dumneavoastră uitaţi-vă bine la partidul dv. propriu - Partidul Comuniştilor ! Noi dorim şi luptăm nu pentru a vă cere voturile, ci a vă duce pe dv. în Putere, scop pentru care vă oferim voturile şi organizaţia noastră !
Sînteţi cei mulţi şi de aceea îndreptăţiţi să conduceţi şi să-i puneţi la colţ pe lălăitorii care v-au jefuit şi v-au obligat să deveniţi cerşetori, slugi şi sclavi pe drumurile străinătăţii ucigătoare.

Jos Capitalismul ! Moarte Imperialismului şi Terorismului de Stat !
Trăiască Socialismul ! Jos trădătorii care şi-au batjocorit şi au trădat Partidul clasei muncitoare, înfiinţat în urmă cu 89 de ani, la 8 Mai 1921 !
Prof. Gheorghe UNGUREANU
8 mai 94

Niciun comentariu: