luni, 3 mai 2010

Despre biblie şi dumnezei

Sînt sunat la telefon în miez de noapte de către diverşi tovarăşi, inclusiv foşti elevi -cum se întîmplă mereu cînd la OTV se află tovarăşul scriitor Pavel Coruţ, fost autor de ditirambi religioşi- pentru a mi se confirma susţinerile mele (care datează de peste o jumătate de secol) privind religia în general şi mai ales cea evreiască, în multele ei ipostaze şi pentru a fi felicitat căci, iată, mai este cineva care vorbeşte exact ca mine ...
Tovarăşii se dovedesc a fi uşor influienţabili şi lipsiţi de o profundă judecată proprie sau limitaţi în acest demers, de vreme ce nu sesizează opoziţia totală dintre adevărul susţinerilor mele şi "adevărul" globalizant al scriitorului Pavel Coruţ (care este vechi şi constant susţinător al unor teze şi principii mistice, religioase, antiumane, autor de idolatrizări poetice scîrboase la adresa faunei iudaice propovăduitoare a nimicirii Omului şi Comunităţilor în favoarea "poporului ales" şi a Spîrcului fătat de mintea bolnavă care a adunat sub numele de "biblie" tot ce s-a putut imagina mai decăzut şi mîrşav; esenţa rămînînd ideea de înrobire a Omului şi a popoarelor, depersonalizate, în special anti-dacice, fetişizînd esenţele Neamului Dac şi ale istoriei noastre de zeci de milenii...
Meritul lui Pavel Coruţ este că vorbeşte calm şi convingător, în cunoştinţă de cauză, despre mizeriile ucigătoare ale celei mai spurcate cărţi din cîte au apărut pe Terra -biblia- şi fauna de sălbatici slujind pe Spîrcul care, cu biografie inventată chiar pe pămîntul Daciei prin secolul al V-lea, se vrea zeu şi dumnezeu, evident echipat în haina odioasă a tuturor crimelor şi viciilor imaginabile.
E de la sine înţeles că nu poate exista om, în afara unor oligofreni desăvîrşiţi, care să accepte şi să creadă idioţeniile fîsîite de cartea celor mai mîrşave crime şi tot felul de violenţe ale godzilei care se pretinde "tată" împotriva propriilor fii -oamenii; excludem de la orice bănuială pe popi, care îşi fac "serviciul" murdar, pe care li-l cer sclavii idiotizaţi şi tîmpitizaţi de "instituţii" care, fără drept, activează în public, iar spre dezastrul Neamului Dac, deasupra acestora se află, după 22 decembrie, chiar statul contrarevoluţionar despotic, de esenţă feudalo-ecleziastică, stat care are prezenţă de unicat în lumea contemporană.
Ceea ce reprezintă filonul central al poziţiei scriitorului Pavel Coruţ, ca atitudine proprie sau ca serviciu fundamental pus în slujba bestiilor celor mari care vor să domine lumea, împlinind chiar pofta iudeo-cretinilor o turmă şi un păstor este înlocuirea dumnezeului criminal, mîrşav şi abominabil din "cartea spurcăciunilor" cu un "dumnezeu unic perfect, perfect, perfect", teză care induce pericolul cel mare, încă inexistent în acţiunile înrobitoare cunoscute sau dovedite în istoria cît de cît ştiută a omenirii, de circa 255 de mii de ani..
Dacă dumnezeul evreiesc se autodenunţa şi autodenigra prin textele tîmpitizante şi crimele monstruoase pe care le practica, inclusiv la nivel de genocid în formă demenţială ("vă voi arde de vii cu foc şi pucioasă", îşi ameninţă scîrbo-tatăl pe "fiii" săi înrobiţi), nu prezintă mare suferinţă şi temere, căci oamenii care nu sînt oligofreni şi au trecut la şcoală patru clase primare, nu pot crede în bazaconiile biblice, mai ales că în fauna creaturilor maligne există zeci, sute, mii de dumnezei, tot aşa sau mai puţin hidoşi ca cel evreiesc...
Ideea însă şi imaginea unui dumnezeu unic şi ... perfect, perfect, perfect, pozitiv şi luminos -care nu mai este nici pucăr, retardat, debil infantil, inconştient, pervertit, credul, sclerozat, criminal, vampir, terorist, rasist şi idiot ca cel din biblie- prezintă un pericol fără egal, nu numai pentru poporul nostru Dac, ci şi pentru toate popoarele lumii, pentru întreaga omenire; el constituie capcana atragerii într-un hău mistuitor care va devasta Pămîntul şi Universul punîndu-le la cheremul celor care vor vorbi, cum o face tovarăşul Pavel Coruţ, în numele unui singur Despot tiran universal -de la care nu are nici scriitorul Pavel Coruţ, ca şi popii stigmatizaţi pe drept, legitimaţie eliberată, semnată şi ştampilată de sinistrul monstruos stăpîn; nu este, oare, chiar imaginea "păstorului" iudaic ?!?
Apropierea unei asemenea imagini scîrboase de figura celui mai mare om de ştiinţă al Lumii, Ch. Darwin în argumentaţia lui Pavel Coruţ- este o insultă nemeritată şi nemăsurată pentru marele savant.
Închei, deocamdată, cu o întrebare, retorică, pusă de un tovarăş la telefon: "De ce ne trebuie, oare, atîţia dumnezei şi discuţii despre ei ?!?"; n-ar fi suficient, continui eu, să constatăm că existăm, că trebuie să-i respectăm pe ceilalţi şi să muncim, ca să trăim în linişte ?
Moarte Ignoranţei ! Jos credulitatea ! Trăiască Omul Liber, stăpîn pe soarta sa ! Sus credinţa în Om şi Popor !
3 mai 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

2 comentarii:

Anonim spunea...

Schizofrenicule, iar ai pacalit vigilenta medicilor si asistentelor si ai apucat la tastatura. In loc sa ai grija pe unde urinezi ca patezi asternuturile in salon tie iti arde de scris pe net...prapaditule.

Papagalul ala de George Plugaru cum de nu a postat inca un coment sa-ti laude ineptiile.

Fii cuminte si i-ati pastilele intr-o zi te vei vindeca. Din pacate s-ar putae sa fie pre tarziu....pt. tine.

Anonim spunea...

Nea Urinel Ungureanu,

Romaneste ti s-ar zice "vai de pula ta" de ratat. Tu nu esti ma nici comunist si nici socialist, ci comuist, de unde pula mea ai atata tupeu sa te legi de Dumnezeu si de cele sfinte ma ratatule !?