miercuri, 27 ianuarie 2010

Preşedintele cel Mare - 92 de ani de la naştere

Ca în fiecare an, începînd cu 1991, am fost prezent la "mormîntul" Preşedintelui Nicolae Ceauşescu, localizat teoretic în cimitirul Ghencea din Bucureşti, pentru ca, în numele Comitetului Naţional pentru Cinstirea Preşedintelui cel Mare, Nicolae CEAUŞESCU şi al Partidului Comuniştilor (Nepecerişti) să-i aducem un omagiu firesc, datorat de întregul Popor Dac celui mai mare dintre conducătorii săi din cele trei-patru milenii de cînd avem ştiri istorice despre noi.
Erou-Martir Naţional, care a condus ţara în cei mai glorioşi ani ai ei, Preşedintele cel Mare a fost asasinat mişeleşte de gaşca din conducerea PCRăului trădător, în condiţiile declanşării contrarevoluţiei antisocialiste, antipopulare şi antinaţionale, pe fondul ocupării practice a ţării de cei 80.000 de militari străini şi cu cheltuirea a 63 de miliarde de dolari de către USA, Romînia fiind în 1989 penultimul stat democrat din Europa (în afara Uniunii Sovietice).
Am exprimat în cuvîntul meu scurt (pe care îl vom da publicităţii) cîteva idei şi proiecţii despre viitorul partidului nostru şi, evident, al poporului care trebuie să se pregătească pentru înlăturarea Contrarevoluţiei şi revenirea la un regim democrat.
Am remarcat că şi anul acesta, ca în mai toţi anii trecuţi de la mişelescul asasinat politic, vin mereu la locul stabilit a fi "mormîntul" Preşedintelui (cu scopul de a avea un punct de reper pentru revirimentul necesar, pentru clasele sociale fundamentale -Muncitorimea şi Ţărănimea- dar şi pentru întregul popor) oameni săraci, plecaţi din frigul de acasă chiar pe gerul cumplit de anul acesta, ca şi pe ploaia torenţială de anul trecut, dar vin mereu şi cîţiva bufoni, farseuri, circari lălăitori care pun în mişcare aparatul de scos sunete articulate şi ponegresc prin ceea ce elimină nu numai Marea Personalitate a Preşedintelui cel Mare, ci chiar întregul Popor şi Istoria sa multimilenară.
Notă aparte a făcut Asociaţia "Scînteia" prin cinstirea memoriei Preşedintelui în sensul depunerii de flori şi coroane dar şi prin prezentarea unui material scris, chiar de către Preşedintele Asociaţiei, tovarăşul Petre Ignatencu, conducător al organizaţiei bucureştene a Partidului Comuniştilor (Nepecerişti), prin care s-au evidenţiat multe din realizările de seamă ale Poporului nostru în timpul regimului democrat, sub conducerea Preşedintelui asasinat de slugile Capitalismului şi Imperialismului.
Remarcăm faptul că Asociaţia "Scînteia" a reiterat propunerea noastră anterioară de a pregăti mijloacele necesare în vederea ridicării unui mauzoleu dedicat vieţii şi activităţii lui Nicolae Ceauşescu, acţiune pentru care Asociaţia "Scînteia" a deschis şi conturi la bănci, pentru depunerea contribuţiei voluntare.
Partidul Comuniştilor (Nepecerişti) şi Comitetul Naţional pentru Cinstirea Memoriei Preşedintelui cel Mare, Nicolae Ceauşescu, sînt recunoscători pentru preluarea ideii şi o vor spijini prin toate mijloacele de care dispunem.
Notez că a fost de faţă şi anti-presa din Bucureşti, care a avut, cum procedează de mulţi ani, receptoarele şi camerele de luat vederi deschise numai către balivernele neaveniţilor, dar le-a închis imediat cînd am apărut spre a prezenta omagiul oficial al Partidului Comuniştilor şi al Comitetului special.
Trăiască în veci în sufletele şi minţile noastre imaginea luminoasă a Preşedintelui cel Mare, Nicolae CEAUŞESCU !
Jos Capitalismul şi Imperialismul ! Trăiască Socialismul !
26 ianuarie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

3 comentarii:

A lu' Năstase spunea...

Va salut cu o frateasca iubire! Urmariti la mine pe blog un material realizat la mormantul dicatorului. Sanatate. Ne vedem la anu' :D

mircea spunea...

Scrii acolo mare si lat ca s-au reunit oamenii la un mormant, poate gol. Hai sa te luminez eu mai bine cu o intrebare : tu, in credinta ta, cand te gandesti la IIsus ... te intereseaza unde sunt ramasitele lui pamantesti ? Doar texte impopotonate cu totul felul de adaugiri, care mai de care mai slabanoage. De ce intrebi tu atat de mirific daca ,,ne meritam soarta"? Dar ce crezi ca ai facut tu sa o meriti sau nu ? Ai pus tu sau ai luat vreo caramida? Cu ce crezi ca e schimbata soarta daca dupa 20 de ani de devastare nationala, o mana de oameni isi aduc aminte cu nostalgie de cel in vremea caruia s-a cladit tot ce au vandut capitalistii ? Asa ca revin si te intreb ce legatura are intrebarea ta cu subiectul de fata? De ce spui ,,ne" si nu ,,imi" ? Mai bine ,,oare imi merit soara" ? Corect ? Nu te poti transpune in mintea altora, in general, noi oamenii nu suntem la fel, nu iti lua tu raspunderea de a gandi pentru altii. Si .. tu nici macar nu gandesti, doar pui intrebari din pacate.. vezi tu tipule.. liberalismul asta a dat cu tara de pamant, problema e ca forta de reactiune exista si aici, incearca sa nu mai apari atat de liberal cand oamenii muncii vor rupe in doua birourile pompoase din cladirile extravagante facute pe bani imprumutati. Atunci sa vezi lacrimi , nu alta ! :>

Alexandru M. spunea...

Fostului Presedinte Nicolae Ceausescu! Aici nu suntem in Coreea de Nord unde Kim Ir Sen a primit functia de presedinte pentru eternitate!