vineri, 29 ianuarie 2010

Fraţi Moldoveni

Mă adresez oamenilor muncii din Basarabia, Bucovina şi Transnistria, cu cîteva idei şi gînduri sugerate de evoluţia evenimentelor din Republica Moldova de după aprilie 93 (2009).
1. Mai întîi, în Republica Moldova întreagă, inclusiv Transnistria, Găgăuzia şi Sudul răpit în favoarea Ucrainei, sînt la Putere aceleaşi grupări (nu le-am zis "găşti", pentru că acolo există şi un partid adevărat - Partidul Comuniştilor din Republica Moldova", precum şi o organizaţie regională la Tiraspol) care au condus teritoriul în întreaga existenţă a Uniunii Sovietice. Aşadar, cei care se declară anti-comunişti sînt trădătorii din PC, identic cu situaţia din Ţara Mamă, Romînia.
2. Nimic din ceea ce face guvernarea propulsată de declicul belzebuţilor din aprilie 93 (2009) nu se deosebeşte de ceea ce s-a făcut pînă atunci, în toţi anii de după 1991, inclusiv în cei opt ani ai Puterii Democrate. Căci în acei opt ani, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a construit Capitalismul, exact ce face şi guvernarea actuală.
3. De asemenea în întreaga perioadă, inclusiv în cei opt ani ai PCRM, Republica Moldova s-a declarat adepta Imperiului Cotroman Romano-German European, ceea ce reprezintă esenţa tragismului întregului Popor Dac, din întreaga Dacie, popor care trăieşte astăzi risipit în peste zece ţări vecine centrului Vatrei străbune unde se află cele două state dacice ("romîneşti") actuale Romînia şi Republica Moldova, a căror unire nu ar trebui discutată nici la televizor şi nici pe la colţuri, ci făcută, aşa cum pe bună dreptate, spunea -deschis, dar tardiv- cunoscutul om politic romîn din Moldova, fost Prim-ministru, Mircea Druc:"Nu mai vorbiţi de iubire, iubiţi-vă, nu mai vorbiţi de unire, uniţi-vă !". Dar observaţi, domnia sa a folosit persoana a II-a, deşi a fost în momentul secular oportun Persoana Întîi.
4. Guvernările nominal de dreapta (pentru că toate au fost de dreapta după 1989) din Romînia şi Republica Moldova ar trebui să facă Unirea !. În aceeaşi zi, un Referendum în ambele state ar rezolva simplu totul, sub protecţia ONU (căci, să nu uităm, Romînia este, practic, o colonie ocupată militar de cel mai agresiv stat din lume, USA).
5. Preşedintele nostru -jucător, nu jucărie !- pe care l-am susţinut şi l-am votat din repulsie faţă de Dreapta care se lălăie a fi de Stînga, ar trebui să ofere post de Vicepreşedinte celui desemnat de Republica Moldova şi, împreună, să izgonească cizmele străine din ţară şi treanţa Imperiului, cu lumina ochilor îndreptată spre adevăratul nostru ocrotitor: Federaţia Rusă (dar numai după ce aceasta ne restituie Tezaurul şi toate teritoriile ocupate, "donate" altora, în primul rînd Ucrainei, care s-a născut cu fătul nostru în burta ei).
6. În final, deocamdată, Fraţilor Moldoveni, Muncitori şi Ţărani, alţi oameni ai muncii, nu vă luaţi după rătăciţii de la guvernarea din Chişinău; ei vor să vă facă slugile Europei şi ale lumii, cum am devenit noi, prin victoria (vremelnică) a Contrarevoluţiei antisocialiste, antipopulare şi antinaţionale din 1989 !. Două pericole mari ne ameninţă şi vor tuşa desfiinţarea Poporului Dac: NATO şi Imperiul European. Feriţi-vă, cît mai puteţi. Salvarea noastră (a Dacilor din Romînia) este la Dumneavoastră ! Respingeţi cele două ghilotine şi vom fi cu toţii salvaţi.
Jos Capitalismul şi Imperialismul ! Moarte Fascismului şi Terorismului Internaţional de Stat ! Trăiască Socialismul !
Cu fierbinte iubire frăţească,
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti), co-preşedinte al Mişcării Naţionale "Rezistenţa Comunistă" din Romînia.
29 ianuarie 94 (anul Erei Democrate, inaugurată de M.R.S.O.)

15 comentarii:

A lu' Năstase spunea...

De ce nu renunti la ideile astea comuniste? Altfel, cred ca esti un om decent....

mircea spunea...

idei comuniste? sa intelegem ca pentru tine comunismul este o idee? dar o ideologie, poate?! Dar tu ce idei ai? Care e telul tau? Lasa trecutul deocamdata, cum vezi viitorul? Ce inseamna ,,decent" si de ce, cineva care condamna ceva intr-o lume libera este indecent? Pentru ca e libertate de gandire si exprimare nu asa se spune? De ce condamni tu si tragi concluzii despre o persoana pe care nu o cunosti? Spui pe blogul tau ca tu nu vrei sa schimbi nimic, de ce faci o intrebare sub forma unui indemn atunci? Crezi ca daca te joci de-a reporteru` arunci 3 vorbe si lumea hop sare sa le inghita ? :) Daca erai baiat in regula atunci cand ai sugerat renuntarea la ceva ofereai imediat o alternativa, fara a fi nevoie sa ti se scoata cuvintele cu clestele.. dar nu ai fost in stare de un asemenea gest si asta spune tot nu ? :) Esti un miserupist plictisit si plin de aere inteligente, la un asemenea subiect arunci 2 vorbe si ai iesit dupa ce ai catalogat un om despre care nu ai habar. Cu alte cuvinte daca nu se renunta la ,,ideile" comuniste apare indecenta :)
Ma opresc aici, probabil ti-a cazut deja microfonul :>

Alexandru M. spunea...

Cred ca ati uitat sau nu ati stiut ca tocmai socialismul a facut ca Basarabia, nordul Bucovinei, si Transnistria sa nu fie in componenta Romaniei. Si tot socialismul (mai precis autoritatile comuniste din Republica Moldova si din Transnistria , cele care slujesc cauzele Rusiei) face ca aceste teritorii sa nu se uneasca cu Romania.
Si inca ceva... Daca ati citit in Constitutia Romaniei din 1991 si revizuita in 2003, in Articolul 135, aliniatul 1, se spune asa: Economia României este economie de piaţă, bazată pe libera iniţiativă şi concurenţă. Iar in articolul 1, aliniatul 5, se spune asa: În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

Mircea spunea...

KLARK, Romanica are economie ? daca da, unde e? Daca nu , de ce nu e?
In ce priveste momentele istorice ce sa zic.. cred ca suntem prea mici si e prea tarziu acum sa schimbam ceva.
Acum am pierdut tara cu totul, jucam cum ne canta UE, americanii vor scut la noi, noi punem scut, americanii vor Bechtel la noi, noi ,,castigam licitatia" pentru Bechtel :>, americanii vor trupe in Afghanistan, noi le trimitem, UE vrea 1.5mld Euro la bugetul lor, noi trimitem :>
KLARK serios, viata nu merge ca pe hartie, nu conteaza ce scrie in x loc, daca era asa, comunismul nu cadea niciodata, marxism-leninismul e perfect. In schimb oamenii se reintorc uneori la regnul animal si dau cu bata in balta..
Nu mai insira tu date si aliniate ca poporu e satul de lucruri pe hartie, de masuri pe hartie, proiecte pe hartie .. KLARK, de 20 de ani toate sunt pe hartie, hai sa lasam prosteala asta pentru prosti si facem ceva practica.
Urmeaza restructurari in masa, nu stiu cum ar putea cineva sa vina sa le spuna ce ai scris tu aici, ca in 1991, la ,,alienatul" 1 sau 10000, revizuita in 5000 ,,alienatul" 10 2000 12301923 scrie ca economia noastra bazata strict pe consum este nu stiu cum.
KLARK sincer, esti alienatul cu nr. 9213809183034988308 :> Torn cerneala pe tine sa nu iti vad alienaturile :>
Tu stai cu ochii in Constitutia din 91 sau din 3940293480 in timp ce in Romania nu mai exista nici macar bunul simt elementar. Iti dai KLARK tu ,,cu seama" in ce hal esti ? :>

Alexandru M. spunea...

Stimate domnule Mircea! In primul rand ati vorbit agramat si ati pus prea putine virgule (probabil acolo unde sunteti nu se gasesc virgule...), in al doilea rand eu v-am vorbit politicos si modul in care mi-ati vorbit la pertu va dezonoreaza, in al treilea rand m-ati jignit, si asta nu va aduce deloc cinste.
Acum sa trecem la subiectul principal, dumneavoastra aduceti ofense Constitutiei Romaniei votata in parlament si aprobata prin referendum de populatia Romaniei. Dumneavoastra prin tot ce spuneti sunteti indezirabil in Romania! Va sfatuiesc sa emigrati si sa cereti azil politic, in R.P.D. Coreeana sau in autoproclamata Republica Transnitreana. Acolo in mod sigur ideile dumneavoastra vor fii respectate si aprobate!

Alexandru M. spunea...

A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania
O gasca mare de golani ce-au alungat sclavia
Noi nu ne-am confundat nicicand cu oamenii de bine
Numiti si neocomunisti si fara de rusine.

Refren:
Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.

Vrem libertate, nu comunism si nici schimbari de forma
Si de aceea securisti, sa nu ne puneti norma.
Noi nu vrem neocomunism nici neolibertate
Democratii originale si nici minciuni sfruntate.

Refren:
Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.

Ne-ati intrebat ce vrem aici, dar stie toata tara
Noi sustinem punctul 8 de la Timisoara.
A cazut 473, ce tinea TVR
Legata in lanturile ei, dar tot degeaba e.

Refren:
Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.

Alegeri fara comunisti, fara nomenclatura
Si nu va temeti de golani fara coloratura.
Din cei care-au murit aici, ne-am reintors naluci
Sa nu mai fie cum a fost, macelul de atuncï.

Refren:
Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.

Mircea spunea...

KLARKUS hai sa iti raspund la fel fara sa incerc sa explic ce si cum in fata ta pentru ca nu meriti avand in vedere ca esti nivelul anului `91.
Deci sa incepem, KLARKUS esti un agramat si ai pus punct vietii reale, ramanand la cea de pe hartie.
Ma dezonoreaza doar faptul ca m-am coborat la nivelul tau si ti-am spus lucruri pentru care ar fi trebuit sa imi multumesti.
Prea esti intepat, incearca sa te trezesti din hartii, daca se respecta ceva in tara asta sigur observam, dar tu nu poti sa vezi lucrurile astea pentru ca esti pierdut in ,,alienate" si cauti virgule prin articole.
Ma intelegi KLARKUS? Mai citeste un articol din Constitutie si culca-te ca maine urmeaza un alt ,,alienat" si asa poate ajungi si nivelul anului `92. Trage tare KLARKUS, in 2010 o sa suferi de bulversare totala agramatule :>
E bine KLARKUS , e pe gustul tau? Ce mai zice Constitutia ? Am voie sa nu discut doar despre legile tarii cat timp ele sunt incalcate chiar de la varf ? Ce zici KLARKUS ? Cauta virgula si anunta-ma cand o prinzi. Mare atentie KLARKUS , art. 23242453., alienatul 321424 ,,,,,,,,,,,,,,, got it ? :>

Mircea spunea...

oh, acum esti poet, KLARKUS, revino-ti, KLARKUS, Eminescu nu e pentru tine, ai facut un sacrilegiu schimonosind Luceafarul in halul ala..desi daca stau bine sa ma gandesc.. tu chiar traiesti intr-o poveste sumbra.. continua singur de acum, nu te mai insotesc in periplul tau demn de mila.

Mai bine mort, decat comunist.

cata ura zace in tine :> iti clocoteste sangele .. rezolva-ti problemele KLARKUS, mergi la un psiholog, eu am incheiat aici , esti inspaimantator :>
PA KLARKUS !

Alexandru M. spunea...

Bai mircica cu p... mica! Iti vorbesc pe limba ta de patruped. Vad ca mai nou, pseudo-comunistii pe langa incultura si impotenta mai au si o nesimtire fara margini! De ce am spus pseudo-comunisti? Pentru ca un comunist isi arata viziunea intr-un mod onorabil si are un bun simt! Ori dumneata pe langa ca dezonorezi comunistii, dezonorezi insasi specia umana. Probabil tu esti un avort nereusit, iar teama de chiureta, te-a marcat foarte mult!
Nu vreau altceva decat sa te vad sarac!
O seara buna sa ai alaturi de Lenin, Marx si Engels! Si iti doresc tot ce-mi doresti tu mie, si sa-ti se intample tie!

Mircea spunea...

KLARKE de la poezii ai ajuns sa iti dai arama pe fata.Ai suferit abuzuri grave este evident, se simte asta in aversiunea ta fata de orice.
Asta e una din strofele tale:

Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.

Pai ma idiotule daca tu ai asa impresii despre un comunist tu vrei ca eu sa fiu decent in fata ta? Da cine esti tu ma baiatule? Ai suferit abuzuri si iti versi amarul aici, ai fost invatat prost KLARKE daca tu crezi ca arunci poezii si acuze si ai terminat problema.KLARKE conform profilului tau ai 18 ani, la revolutie mai aveai aprox. 3 ani si apareai pe lume, cine si-a batut joc de tine in halul asta? Ce mare teoretician esti tu KLARKE si ce frumos incepusei tu cu respectarea Constitutiei in jungla capitalista dar KLARKE, ai terminat cu niste cuvinte foarte nereusite, care arata nivelul si provenienta ta, nicidecum sa ma afecteze pe mine in vreun fel. Urmeaza pentru tine KLARKE art. 3948203 al. 39240827, hai fugi acolo sa nu pierzi randu ca au altii grija sa mai dea un tun de miliarde in timp ce citesti tu articole revizuite :>
Auzi KLARKE ce patriot esti tu, ,,mai bine mort decat comunist" , pai tu spunand asta mai ai tupeu sa vorbesti de Marx si Engles ?

Alexandru M. spunea...

Tu ai o gramada de ani si tot degeaba... Alea nu sunt versurile mele! Este refrenul unei melodii dedicate revolutiei si lansata la putin timp, Imnul golanilor se numea si a fost dedicata eroilor de la Timisoara si de la Bucuresti.
In acea galerie de imagini cu marii lideri comunisti, se afla unii din cei mai mari criminali ai omenirii: Mao Zedong, I.V. Stalin, V.I. Lenin! Iti amintesc ca Gheorghe Gheorghiu Dej a impus un regim asupritor in Romania, orice om putea fii arestat pe baza unei scrisori ANONIME! Inchisoarile politice aveau cote de executii, asta pentru ca toate erau supra aglomerate! Lenin este cel care a ordonat executia intregii familii a Tarului! Familie formata din copii si femei! Stalin este cel care a facut o amestecare etnica in tari ocupate, iar pe cetatenii acestor tari au fost trimisi in Siberia! Te anunt ca printre cei trimisi in Siberia se afla multi Romani din Basarabia si Bucovina! Prizonieri Romani de razboi au fost trimisi in Siberia chiar si dupa 23 august 1944!
Da! Spun mai bine mort decat comunist! Comunismul a tinut Romania in loc si mia adus grave prejudicii! Nu am siguranta unui venit decent si a unei vieti decente! Copilaria mea sub regimul pseudo-comunist a fost una pe care nu o doresc nimanui!
Te sfatuiesc sa iti expui parerea in una din tarile baltice (Estonia, Letonia si Lituania). Acolo vei fi tratat ca atare! Si aplecandu-te dupa sapun la dusurie unei inchisorii vei avea alte ideologii!

Alexandru M. spunea...

Acum vad... Ai intrat la profilul meu! Tipic comunist!
Probabil esti un fost securist expirat! O arzi pe bloguri, in loc sa iti amenajezi WCul, locul de unde te hranesti si de unde te inspiri!
Si vad ca esti anti-american! Si probabil fumezi Kent, bei wiskey, te uiti la TV, stai pe net, si multe altele!
Daca ai fii un comunist adevarat, ai fuma Carpati sau Snagov, ai bea coniac Zarea, teai uita la TVR1 si TVR 2 de pe un televizor Telecolor sau Diamant, si nu ai sta pe net si mi-ai spiona tu profilul de pe Blogger! Care atentie! Este creat de Google, o companie americana!

Mircea spunea...

Klark ai dus discutia intr-o directie vasta, eu poate ar trebui sa iau aparerea celor mentionati de tine dar totusi chinezii il venereaza pe Mao iar Lenin si Stalin sunt idoli in Rusia lui Putin si Medvedev unde miliardarii se duc la restaurante in Moscova cu yachturile. Trai pe vatrai. Deci daca chinezii si rusii ii iubesc, si respecta amintirea celor care au fost conducatorii lor.. nu au nevoie de apologia mea, ar dura oricum prea mult si nu e nici locul ( ma refer la mediul online ) si nici tu nu esti persoana pentru o asemenea discutie. Din sart recunosti ca ,,mai bine mort decat comunist" asa ca ce rost are sa lungim vorba.
Poate ar fi cazul sa spun ceva despre Dej dar pe motivul de mai sus si pentru faptul ca oricum dam cu pietre toti liderii trecuti si actuali .. din nou as face o risipa de timp.
Nu are rost sa purtam o discutie pe teme ideologice. Daca comunismul a tinut Romania in loc asa cum spui tu .. eu nu am nicio putere. Este o afirmatie sincera si directa, esti convins de faptul asta, este pozitia ta clara si eu nu pot continua intr-un dialog inutil.
M-ai sfatuit sa merg in cateva locuri, ei bine eu voi ramane aici.
Iti dau si eu un sfat, mergi si expune-ti problema celor care reprezinta acum cea mai mare putere economica a lumii. Despre cine vorbesc ? Despre chinezi bineinteles.
A fost o discutie productiva, si am aflat ceva : dupa 20 de ani de capitalism tie, care ai 18 ani acum, tot comunismul de dinainte de `89 iti aduce grave prejudicii si tot din cauza comunistilor tu nu ai un trai decent. Ai spus totul.
O zi buna !

Mircea spunea...

Klark eu nu am spionat nimic, am dat doar un click. Tu ai expus lucrurile acolo pentru a fi vazute nu spionate. Incearca sa te calmezi. Nu fumez, nu beau si in general citesc presa decat sa vad show-urile TV de prost gust care ne sunt oferite de trusturile media ale miliardarilor. Ti-ai dat din nou in petec, reusisei o expunere frumoasa .. pacat ca din nou ti-ai tradat niveul ..

Anonim spunea...

Klark, aliniatul acela despre economia Romaniei la care te referi este doar unul INFORMATIV, ca acela din vechea constitutie care spunea ca in Romania PCR are rolul conducator. Ce fel de economie vom avea va decide electoratul. Nu este un articol OBLIGATORIU, caci atunci ar fi ridicol.