duminică, 20 decembrie 2009

Din nou: DE CE BĂSESCU ?

Unii tovarăşi, colegi de partid, mă "interpelează" pe diverse căi (inclusiv la şedinţa recentă a Comitetului Naţional) de ce am dat cuvînt de ordine ca noi, comuniştii, să votăm cu Preşedintele Băsescu şi să facem apel, în acelaşi sens, la simpatizanţii noştri, la toţi oamenii muncii din clasele sociale fundamentale -Ţărănimea şi Muncitorimea- la alte componente ale maselor populare.
Ca de obicei, răspund pentru aceştia; nu mă interesează blehăielile peceriştilor şi ale altor reptile istorice, care au fost şi sînt anti-comuniste, deci anti-democrate, anti-patriotice, anti-naţionale.
Reamintesc faptul că toţi candidaţii au fost exclusiv al Dreptei, dar tovarăşul Băsescu este exponentul ei oficial, din vîrful reacţiunii. De această grupare putem scăpa uşor, căci întreg poporul ştie pe cine reprezintă: pe burghezi, moşieri, capitalişti, imperialişti, stăpîni de sclavi...
De un politician de Dreapta care spune, cu neruşinare, că este de Stînga, greu sau foarte greu scăpăm, căci, noi neavînd dreptul la cuvînt în public, masele populare nu pot cunoaşte adevărul şi se lasă păcălite de circul din scenetele peceriste ale PCR-ului unic şi unitar -PDL-PNL-PSD-UDMR-PRM-PC etc- şi votează pe cîte o secţiune a pecerăului, căci toate sînt una şi aceeaşi:P.C.R-ăul.
Cel mai mare duşman al claselor sociale fundamentale şi al maselor populare în întregul lor, al întregului popor şi al Statului (indiferent de caracterul lui) este cel care MINTE: acesta este PSD; de aceea, preferinţa pentru tovarăşul Traian Băsescu, cel care, nu uitaţi, se apăra ca mieluşelul: "Adriane, amîndoi am fost comunişti". Voia să spună "pecerişti", căci comunişti nu au fost cei 3.800.000 care şi-au asasinat conducătorul şi care construiesc Capitalismul şi Imperialismul.
Aţi înţeles, tovarăşi ? De aceea am votat Băsescu. Apoi, să recunoaştem: Preşedintele este autorul (aşa cum am mai scris aici) singurelor două fapte pozitive din cei douăzeci de ani ai Nopţii Dacice, începută la 22 decembrie 1989: primul Referendum cu succesul de răsunet împotriva găştilor şi actualul Referendum pentru Parlament Unicameral, ceea ce este şi dezideratul nostru (dar nu şi pentru cea de-a doua întrebare).
Nu uităm că Preşedintele, ca orice pecerist de frunte, a vomat acel discurs în Parlament împotriva a ceea ce nici nu ştie ce este "Comunismul", în loc să cuvînteze împotriva peceriştilor care au făcut -ceea ce este real !- atîtea rele. Apoi că s-a înconjurat de vîrful otrăvit al telectualilor "competenţi" anti-patrioţi, al căror nume îmi scapă, dar îi ştie toată lumea.
Data viitoare, după încă un mandat al Preşedintelui jucător ("nu jucărie !", sclipitor joc de cuvinte), cînd comuniştii vor avea candidat propriu la Preşedinţie, toţi ceilalţi, ai Dreptei de orice nuanţe, vor primi, împreună, cel mult 10-12 procente; de aceea am votat acum cu tovarăşul Băsescu !
Jos Capitalismul ! Moarte Imperialismului şi Fascismului !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
20 decembrie 93

Niciun comentariu: