sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Partidul Comuniştilor - neradiat !

Inamicii democraţiei se opun făţiş, de peste 12 ani, la înregistrarea oficială a Partidului Comuniştilor (Nepecerişti), tocmai pentru că este, mai întîi, partid democrat, apoi că este nepecerist; astfel, în ciuda Hotărîrii exprese a Curţii Europene a Drepturilor Omului (nr. 3 din 3 februarie 2005), nici pînă astăzi nu s-a pronunţat o hotărîre corectă pentru repararea integrală a violării drepturilor noastre fundamentale de către Statul Romîn, noi rămînînd singurul stat din lume unde nu poate funcţiona un partid democrat, ci numai cele peceriste, toate burghezo-moşiereşti, anti-democratice.
Ba încă, Parchetul Bucureşti a poftit să ceară şi s-a dispus de către Tribunalul Bucureşti RADIEREA ÎNSCRIERII Partidului, chiar înainte de a fi înscris conform hotărîrii CEDO şi efectelor revizuirii.
În urma contestaţiei noastre, Curtea de Apel Bucureşti a admis-o şi a modificat sentinţa, respingînd cererea Parchetului de radiere a Partidului, ca neîntemeiată, ceea ce reprezintă un mic pas spre normalitate.
Dar litigiul nostru cu statul despotic are încă multe şi esenţiale zone întunecate, căci sîntem de peste 12 ani blocaţi în întreaga activitate, nu ni s-au dat sedii, timpi de antenă, susţineri financiare legale, am fost împiedicaţi să participăm la "alegerile" din 1996, 2000, 2004, 2007 şi 2008, ni s-au provocat abuziv, de către instituţii ale Statului, însemnate pagube şi cheltuieli de judecată, brutalităţi privind dreptul nostru la imagine, ponegriri prin activităţi ale serviciilor ascunse...
Pentru toate am formulat cerere reconvenţională, inclusiv pentru anularea "alegerilor" din anii menţionaţi, precum şi plîngeri penale şi sesizări la Consiliul Superior al Magistraturii, ca şi la organismele europene şi mondiale.
Chemăm pe toţi oamenii muncii -şi în primul rînd pe cei din clasele sociale fundamentale, Muncitorimea şi Ţărănimea- să se înroleze în partidul propriu pentru ca astfel să-şi poată exprima, reprezenta şi apăra interesele de clasă şi ale atitudinii patriotice în raport cu alte state şi popoare.
Să ne gîndim şi să-i desemnăm pe cei mai buni Muncitori şi Ţărani, inclusiv Ciobani, spre a candida la alegerile europarlamentare din 2009; cei peste 18 milioane de votanţi au nevoie de candidaturile noastre. Să le oferim şansa luptei şi victoriei electorale !
Jos Burghezia şi Moşierimea ! Moarte Capitalismului şi Imperialismului ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

Niciun comentariu: