vineri, 18 septembrie 2020

Voi candida !

 

Voi candida !
La 6 decembrie a.c. îmi voi depune candidatura, în circumscripția nr. 3 Argeș, pentru Camera Deputaților, împreună cu o echipă de alți 16 candidați, între care 12 vor fi Țărani -inclusiv Ciobani- și Muncitori, iar în caz de succes, noul parlament va avea în interiorul Puterii -așa cum nu a avut niciodată în istoria noastră multidecamilenară- o echipă extraordinară de Deputați și Senatori echipați în costumația populară a Poporului și Neamului Dac. Cu noi în Putere, veți putea auzi de la microfoanele oficiale și camerele de luat vederi toate trebuințele reale ale claselor sociale de elită -Țărănimea și Muncitorimea- și, în același timp, vom critica în respect și corectă înțelegere activitatea și proiectele adversarilor, colaboratorilor și inamicilor, tovarăși în Puterea care va începe astfel, după 31 de ani de despotism contrarevoluționar, să inaugureze drumul spre Democrație, pe care am putea-o realiza în următoarele două-trei legislaturi.
Cînd vom fi majoritari, nu vom repeta prăpăstuirile și abuzurile PCR, ci vom da țării cele mai importante legi, începînd cu Legea Organizării Politice a societății (legea partidelor) spre a elimina ridicola însăilare post-decembristă. Vom avea, nici vorbă, tovarăși de parlament pe adversarii Burghezi, Moșieri și Bancheri care ne vor onora cu votul lor pozitiv, căci va fi pentru prima dată în istorie cînd o Putere Democrată acceptă în interiorul ei pe exponenții anti-democrației care, astfel, neduși la închisori, cum a făcut PCR, nu se vor mai transforma în ... eroi și, treptat-treptat, vor pierde toate voturile, chiar și ale celor 1-3 % cît formează (procentul) Dreptei sociale, în care ”Marele”-mititel PNL nu se va mai împopoțona cu galoanele de vîrf ale oficialităților, apoi, în al doilea rînd, nerușinarul contrarevoluționar PSD, subțiat pînă la dimensiunea firească a trădării, ca 0,5 %, nu va mai putea mieuna că este... de stînga.
Dacă gîndiți și alții astfel, veniți în echipă cu mine și dacă ne vom găsi laolaltă prea mulți pentru un județ, vom oferi aceeași șansă tuturor județelor, prin Președintele Executiv sal Partidului, -în total fiindu-ne necesari cam 700 de candidați- la care adăugăm mai multe mii de colaboratori la cabinetele parlamentarilor. Oameni ai Muncii, Vă aștept cu mare încredere că ați înțeles cum puteți și cum trebuie să vă reprezentați, să vă exprimați și să vă apărați interesele esențiale de clasă, precum și pe cele generale naționale. Aștept și oferte pentru strîngerea de semnături de susținere (această ticăloșie contrarevoluționară fiind încă în vigoare, căci prin ea, infractorii de tot soiul țin ocupate toate posturile în Putere și Administrație, pentru ei și slugoii lor, trădători ai celorlalte clase și pături sociale). Grăbiți-vă, avem foarte scurt timp, special redus de către autorități pentru ca noi, cei care trăim din Muncă, să nu ne putem organiza; succes ! Pînă vom fi majoritari, sub simbolul nostru drag, Secera-și-Ciocanul, înțelegeți și nu uitați, deviza ne este: NICIO PUTERE FĂRĂ COMUNIȘTI !
18 septembrie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu, viitor Deputat
(dacă Țăranii și Muncitorii vor dori unul de-al lor în parlament)

Niciun comentariu: