marți, 29 septembrie 2020

Primul... păs

 

Primul pas cu primul... păs
Am făcut primul pas, cum ar zice Ocărîtorul șef de la Cotroceni prin care ne-am exprimat primul păs al maselor populare: din însărcinarea tovarășului Președinte, Gheorghe-Eugen V. Mărculescu, am depus și am înregistrat la Biroul Electoral Central semnul electoral al Partidului Comuniștilor. Acesta este chiar simbolul partidului - Secera și Ciocanul reunite, exprimînd unirea prin Muncă și prin idealuri politice a celor două clase sociale fundamentale, Țărănimea și Muncitorimea, adică elita societății, ale căror interese sînt reprezentate, exprimate și apărate de către Partidul Comuniștilor. Urmează ca în răstimpul scurt pe care îl mai avem la dispoziție, toți membrii de partid și simpatizanții să constituie echie de trei-patru inși și să culeagă semnături pe Lista de susținere, astfel ca, după ce asigurăm numărul minim necesar, să complectăm Listele cu candidații pe care îi propune Partidul Comuniștilor pentru Senat și Camera Deputaților.
Reamintim că există încă județe unde nu avem organizații și îi chemăm pe Muncitorii și Țăranii din partea locului, precum și pe alți Oameni ai Muncii să ne contacteze pentru sprijin și pentru a-și oferi candidatura.
În dezordinea politică organizată la noi în țară în cei 30 de ani ai Contrarevoluției, intrarea în parlament a Oamenilor Muncii ar constitui deschiderea drumului spre Democrație (total inexistentă acum) și spre revenirea la Socialism. Știm că majoritatea covîrșitoare a poporului, în procent de pînă la 85, dorește revenirea la regimul politic democrat. Dar acesta nu vine pe apă sau pe vînt; trebuie să-l aducem noi, NOI, Oamenii Muncii; de aceea vă propun să ne contactați pentru strîngerea semnăturilor de susținere și pentru a propune ori pentru ofertă de candidatură. Țărani și Muncitori, alți Oameni ai Muncii, vă urăm să fiți parlamentari, pentru că dețineți cea mai puternică armă a Politicii - Numărul ! 29 septembrie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. UNGUREANU,
fondator și Președinte de Onoare al Partidului Comuniștilor

Niciun comentariu: