sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Candidați intelectuali

Da, vom avea și candidați intelectuali

            Ca de fiecare dată, sînt întrebat de către diferiți doritori dacă îi vom desemna drept candidați pentru parlament, caz în care s-ar înscrie în Partidul Comuniștilor. La răspund iarăși ca de fiecare dată, dacă vom îndeplini condițiile legale pentru a depune candidaturi: Da, vom desemna și Intelectuali pentru a fi aleși în parlament, în respect cu prevederile statutare. Adică vom avea în vedere vechimea și activitatea în partid, contribuția în organizarea locală și județeană a partidului.
            Organizațiile și pretendenții trebuie să nu uite că:
1. Vom propune pentru funcții în Putere, la orice nivel și mai ales la parlament, numai candidați nepeceriști. În cazul în care în partid există peceriști cu calități profesionale deosebite și dovedite în activitatea practică (nu doar prin diplome și certificate), îi vom desemna în orice funcție în organele Administrației, mai ales în Guvern și ministere;
2. Candidații intelectuali la alegeri, pentru orice funcție și la orice nivel, vor fi poziționați pe locurile nouă și zece, deoarece, potrivit politicii Partidului Comuniștilor și Statutului, primele opt locuri vor fi ocupate de Țărani și Muncitori, căci Doctrina Comunistă este doctrina Democrației.
            Așteptăm pe toți doritorii să ne contacteze.
18 ianuarie 103 e.d.
Prof. Gheorghe I. Ungureanu

2 comentarii:

RAZVAN VINTILA spunea...

CARE INTELECTUALI?ACESTIA DE ASTAZI CARE II URASC PE MUNCITORI SI TARANI?ASTIA MANEVRATI DE GASTILE POLITICE CARE CONDUC DUPA DECEMBRIE CEL NEGRU?NU II VEDETI CUM STAU IN GENUNCHI,CA SI ALTII,DEALTFEL,CARE SE COMPLAC IN MIZERIA SI CLOACA DE ASTAZI.INTELECTUALI AU FOST CEI CARE AU INVATAT LA FACULTATE PANA IN 1989,CAND SE FACEA SCOALA CU ADEVARAT,NU ASTAZI CAND SE CUMPARA DIPLOME SI DOCTORATE PE BANDA RULANTA.

Unknown spunea...

As reported by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh an average of 19 kilos less than we do.

(And actually, it is not about genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

P.S, I said "HOW", and not "what"...

TAP on this link to find out if this short quiz can help you find out your true weight loss potential