vineri, 27 iulie 2018

Marx, Pumnul și Steaua


 
Toți cei care au citit ori au frunzărit (cazul peceriștilor) operele lui Marx și ale celorlalți clasici ai ”marxism-leninismului” ori conducători ai partidelor comuniste știu că, în cei 170 de ani în care le-a luminat pașii Manifestul Partidului Comunist, au fost prezente, ca simboluri ale politicii comuniste, Pumnul, Pușca, Steaua cu cinci colțuri, Kalașnicovul… sugerînd Puterea celor mulți iar Steaua așa-numitul ”internaționalism proletar”, ”socializarea” planetară, mai nou chiar… Globalizarea.
            În toți cei 28 de ani care au urmat lui 22 decembrie 1989, am expus mereu opinia noastră și am oferit explicațiile necesare, dar ”intoxicarea” cu ideile violenței și internaționalizării, venite de la Marx, a fost și este încă puternică, mai ales că este promovată cu mijloace masive de către Capitalism, Imperialism, Globalizare. Aceasta pentru că toți Capitaliștii și Imperialiștii globalizanți știu că Forța noastră cea mare este… Numărul, iar Kalașnicovul este numai în mîinile… inamicilor noștri. Așa cum s-a întîmplat în decembrie-cel-negru: toate milioanele de Kalașnicov au fost în mîinile forțelor înarmate aflate sub comanda exclusivă a peceriștilor și… ei și-au asasinat conducătorii (plus alte 1600 victime ”colaterale”, cum ar zice cunoscuții fasciști).
            De aceea, repet: singura noastră cale de succes este să punem în valoare Puterea noastră – Numărul, ci nu Forța care este… zero ! Iată de ce, tovarăși, insist ca să renunțați definitiv la simbolurile zdrobirii (noastre) fizice și să treceți hotărît și exclusiv la ”armele” reale și specifice luptei politice: organizarea politică (= partidul) și candidatura pentru toate funcțiile din Putere.
            Înțelegeți că nu ne trebuie lălăiala prin internet, ci doar expresia organizării politice; vă solicit să comunicați doar înscrieri în partid, constituirea de organizații locale și județene, oferte și propuneri pentru candidaturi în Parlamentul European (alegerile în mai 102 e.d./ 2019) și pentru Președintele Republicii.
            Repet și precizarea că este necesar ca întreaga problematică a Doctrinei Comuniste fixată de Marx-Engels în ”Manifestul Partidului Comunist” și utilizată în cei 100 de ani ai Secolului Socialismului, mai ales pentru compromitere –analizată critic și creator în cărțile și articolele noastre, precum și în documentele Partidului Comuniștilor- să fie treptat însușită și pusă în practică, renunțînd la bîlbîielile caracteristice pentru tîmpitizantul învățămînt ”politico-ideologic” din timpul regimului democrat, transformat de contrarevoluție în ”socializare” și ”grupuri de… prieteni” prin care îi îmbogățim pe… capitaliști !
            Reamintesc întrebarea tragică a geniului nostru tutelar: ”De ce uitați că-n voi e NUMĂR și PUTERE ?” (Eminescu). Să ne reamintim și să nu mai uităm (cum ne îndeamnă Zaharia Stancu): ”Să nu uiți, Darie !” Eu n-am uitat…
27 iulie 101 e.d.
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: