sâmbătă, 26 martie 2016

Etnie ori clasă socială ?

          Din diferite județe sînt întrebat ”ce facem cu alte etnii ?”, deși soluția este foarte clar exprimată în documentele Partidului Comuniștilor: nu facem nicio deosebire, pentru înscrierea în Partid și propunerea de candidaturi, între etnii, mari sau mici. În Romînia există numai cetățeni ai Daciei, porecliți Romîni, pentru a căror Putere se organizează partide politice, pînă în prezent neexistînd decît unul - Partidul Comuniștilor, celelalte, pretinse partide, sînt doar găști de interese infracționale (economice), deoarece acelea nu sînt organizate pe singurul criteriu politic: clasa socială.
          Așadar, nu are nicio importanță că cetățenii Romîniei se consideră, cum sînt, Daci, ori Rudari, Țigani, Maghiari, Turci, Tătari, Ruși... din punct de vedere politic ei sînt Țărani, Muncitori, alte categorii de Oameni-ai-Muncii, Burghezi, Moșieri, Bancheri, necontînd etnia; toți marii infractori devin bogați indiferent de etnie, toți Muncitorii și toți Țăranii sînt exploatați indiferent că Sînt Daci, Rudari, Maghiari, Țigani. Contează, pentru politică, doar clasa socială căreia îi aparține fiecare, deci poziția față de Muncă și repartiția roadelor Muncii.
          În concluzie, pentru că noi reprezentăm, exprimăm și apărăm interesele oamenilor muncii, este absolut firesc și pentru partid și pentru fiecare cetățean Romîn ca să primim în partid pe orice Om-al-Muncii, indiferent de etnia pe care și-o revendică, acceptîndu-i să candideze pentru orice funcție în organele de Putere ale statului.
          Cu cît vom avea Oameni-ai-Muncii în Putere din toate etniile, cu atît vom fi mai reprezentativi și, deci, mai puternici, în concluzie, putînd să înlăturăm mai ușor contrarevoluția și să reluăm construirea Socialismului.
          Succes tovarăși !
26 martie 99 e.d.  Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: