duminică, 30 noiembrie 2014

Frați Moldoveni !




            Sînteți din nou chemați la urne, miza fiind exterminarea ultimului pămînt al Daciei rămas în libertate pînă în prezent. Dacă nu v-ați pierdut cu toții Demnitatea și Verticalitatea specifice Marelui Popor Dac, reflectați și nu vă lăsați îmbrînciți în Imperiul Cotroman Romano-German de la Strasbourg, care ne-a înghițit pe noi (cei din Romînia) și ne digeră ca cel mai hulpav imperiu din cîte au existat pe planetă.
            Știm că Partidul Comuniștilor de la dv. (le-am spus-o și dumnealor), în toți anii de după trădarea și destrămarea Uniunii Sovietice, și-a abandonat parțial ideologia și practica societății democrate, comportîndu-se uneori, ca partid și ca persoane, aproape identic celorlalte partide, deși a (re)ajuns la Putere prin alegeri, șansă pe care noi, în Romînia, nu am avut-o.
            Pierderea majorității în Parlament și a dreptului de a guverna țara și-a pregătit-o singur și chiar pînă astăzi, din opoziție parlamentară și politică, precum și prin ruperea din structura sa a unor eșantioane oportuniste sau trădătoare, s-a îndepărtat de Dezideratul Național Dacic: unirea, ba chiar a proclamat unirea cu ”țara – Uniunea Sovietică”, ceea ce, iată, acum face dificilă rezistența în fața mîlului pestilențial care vă împinge în mocirla imperiului european care vă va ucide ca și pe noi...
            Dacă mai aveți rădăcini străvechi, dacă mai credeți în Libertate și Independență, dacă mai sperați să vă uniți cu toții între dv. și apoi cu noi, dacă vreți să nu fiți exploatați, asupriți și înrobiți, adunați-vă toate forțele și nu votați clica burghezo-moșierească de la guvernare.
            Nu-i ascultați pe emisarii care, chiar dacă vă vorbesc în Limba Daciei (”romînește”), nu sînt animați de gînduri și sentimente favorabile dv., ci vor să vă dea brînci în Oborul Europei; votați pe comuniștii care vă propun proiecte pozitive pentru cei mulți și, după victorie, luați-i de urechi ca să nu mai construiască, așa cum au făcut-o, Capitalismul, ci să reia construcția Socialismului, să vă readucă în țară tinerii (cu copiii lor) trimiși de burghezo-moșierime să cerșească, să slugărească, să fie uciși pentru imperiul cel mîrșav.
            Votul dv va fi un semnal de maximă importanță și pentru cei 24 de milioane de Daci din Romănia cărora li s-a impus ca președinte un candidat care obținuse cam 20 % din voturi (procent și așa exagerat de mare); luați aminte !
            Succes ! Pentru dv. și pentru noi, votați Partidul Comuniștilor din Republica Moldova !
29 noiembrie 98/2014
Prof. Gheorghe UNGUREANU,
Președintele Partidului Comuniștilor (Nepeceriști)

Niciun comentariu: