marți, 4 februarie 2014

Mișcarea ”șmecheriei” populare

Pentru că, iată, s-a împlinit proiectul dreptei dezlînate de a-și organiza o nouă gașcă sub firmă de partid (unde există doar strălucirea Elenei Udrea), reiau un articol scris și publicat în urmă cu 11 luni:
Mișcarea... Șmecheriei ”populare”
Toți cei care se pricep la politică știu că, pe măsură ce se adîncește coborîrea în nămolul Contrarevoluției -demers evidențiat cotidian prin desființarea economiei naționale și, ca urmare, prin scăderea nivelului de trai al Romînilor din țară și al celor fugăriți de guvernare în afara țării- populația, votantă și ne-votantă, deslușește tot mai clar și mai pregnant jocul ciocoilor peceriști de-a politica, într-un climat în care, de 23 de ani, Politica lipsește cu desăvîrșire.
Reamintim că Politica este un sistem de concepții și idei despre organizarea și conducerea societății, aceasta ca ideologie, elaborată cu scopul aplicării în practica socială. Deci, nu este o simplă lălăială filozofică, ci are un pronunțat caracter social, de clasă, neputînd exista o politică în general, a întregii societăți, ci a grupurilor sociale, adică a claselor și păturilor sociale.
De la victoria (vremelnică) a Contrarevoluției antisocialiste, antipopulare și antinaționale, nimeni, în afară de noi, nu s-a manifestat ca politician, toți fiind doar politicarzi și politruci, chiar și cei de dreapta, aceia care ei înșiși (fără jenă, cu dezinvoltură !) recunosc în public faptul că sînt de dreapta (ceea ce, într-o societate ca a noastră, în care stînga tinde spre 90 %, ar trebui să inducă o subliniată sfială față de public, acesta presimțind pericolul în raport cu cei care afirmă că sînt de dreapta, chiar dacă nu sînt !).
Apoi, nu este posibil, ba este și ridicol, să afirmi că ești de dreapta, fără să-ți numești clasa socială și fără să spui care sînt celelalte clase sociale cu care te afli în concurență politică, în cooperare, în concurs sau chiar în... conflict ! În mod normal, potrivit Doctrinei Comuniste, între clasele sociale nu trebuie să fie conflict (care poate exista între persoane fizice, inclusiv politicieni, sau juridice), ci doar concurență calitativă, care să-i scoată pe bogătași –care sînt puțini- din handicapul concurenței cantitative, căci Numărul este principala determinare în politică !
Ciocoii peceriști, cu serioase studii în învățămîntul ante-decembrist, inclusiv în cel politic, știu foarte bine aceste adevăruri. De aceea coriferii lor (doi manevranți politici maximali există la noi: Ion Iliescu și Traian Băsescu), jucînd rolul celor mai pricepuți demagogi politicarzi, fac să se înfrunte formal clica politică –total, esențial și profund unită și unitară- cu săgeți de același soi, trase din același resort și înspre aceeași țintă, această țintă fiind majoritatea votanților, de vreo 90-95 %, formată din clasele sociale fundamentale -Muncitorimea și Țărănimea- marea parte a Intelectualității, funcționărimea, micii meseriași și întreprinzători și, evident, pensionarii și tinerii.
Cum pot fi aceștia manevrați de (circa 1 %) dizgrațioasa, vulgara și violenta minoritate a bogătașilor jefuitori și a slugilor lor ? Bineînțeles, punîndu-se în fruntea unor găști poreclite partide, pe care nu le definesc normal și legal, nu le afirmă identitatea de clasă, absolut necesară, dar le corelează în poziție formală de luptă, pentru mascarea originii comune și antrenarea votanților nepricepuți și, mai ales, tîmpitizați (între aceștia primii fiind telectualii).
Există, fără îndoială, chiar din 22 Decembrie-cel-Negru, confirmat la puține zile de Criminalul șef, Ion Iliescu –atunci cînd se referea la primul dintre gunoaiele istorice, Coposu, ieșite la suprafață- o deplină colaborare a celor ”două părți” unite și unitare, fiind în totalitate vîrful de capacitate al P.C.R.-ăului; am convingerea că vîrfurile Antipoliticii, fără excepție de dreapta, se întîlnesc periodic și, oricum, în momente tensionate, la Cancelaria C.C. de la Cotroceni, pentru reglarea deplină, perfectă chiar, a ”Războiului” purtat în public, drept spectacol pentru... prostime.  
După ce Președintele, singurul în afară de noi, care susține -pe bună dreptate și în respect înalt pentru voința supremă a votanților- aplicarea rezultatelor Referendumului din noiembrie 2009, cerință reafirmată în aceste zile, a și lansat pîrghia ademenirii votanților, aceasta fiind o posibilă fundație politică de dreapta, dar care s-ar numi, ca toate șmecheriile politicarzilor peceriști, a fi de stînga: Mișcarea... populară !
Cum să fie ”populară” o organizație de dreapta, în fața unui popor unde dreapta este cel mult UNU LA SUTĂ  și organizată special împotriva marii majorități a... poporului ?!?
Dar șmecheria peceristă funcționează de 23 de ani, cu strălucite succese în... devastarea maselor populare și a intereselor acestora, cel mai desăvîrșit exemplu constituindu-l Frontul Stingerii Neamului, F.S.N. poreclit banditește Frontul Salvării Naționale ! Conducător omniprezent și omnipotent, prin cei 3.800.000 de trădători, acest front, gîndit de timpuriu (de prin anii 70) în laboratoarele ultrasecrete ale Capitalismului și Imperialismului, ne-a ”salvat” de blazonul de singura țară liberă economic, de cele 36.000 de întreprinderi proprietate a cetățenilor și a statului, de rețeaua de școli și unități sanitare, toate gratuite, de cele 14.000.000 de locuri de muncă, de asigurarea de către stat a locuințelor pentru întreaga populație urbană, de liniștea și ordinea publică... Ne-a salvat de Statul însuși, noi devenind cățelușă jigărîtă și tot mai flămîndă, schelălăind la Poarta Imperială a Oborului Cotroman Romano-German...
Mai avînd cîteva sute de întreprinderi și burtica semi-plină (încă !), votanții vor fi din nou păcăliți de cele două găști de dreapta, bîțîindu-se în echipament de stînga, cu largul concurs al Anti-presei, călare pe toate mijloacele de comunicare în masă, peste care, ca un Don Chijote, tronează și direcționează, ca Mare Maestru, Ion Cristoiu, permanent și emfatic, autodeclarat (de cîțiva ani încoace) ostentativ... Comunist !
Este, din nou, clar că, în hîrîiala anglo-americano-saxonă, în care clipocește tot ce mișună în țara asta, sînt create toate condițiile, ca niciodată, pentru dispariția Poporului Dac, poreclit Romîn; am însă certitudinea că cei peste 40.000.000 de Daci vor ști, vor putea și vor reuși să reziste, astfel supraviețuind autozdrobirii Imperialismului, iar puțin memorata Unire a Basarabiei cu Țara ar fi o rază de lumină sugestivă și călăuzitoare.
Sper și veghez ca oamenii muncii să nu se lase păcăliți de noua șmecherie ”populară” ticluită de Președintele Băsescu, titularul nominal al Dreptei, în fruntea căreia va apărea curînd vreun urangutan...
27 martie 97
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: