joi, 17 martie 2011

Proiect electoral pentru anul 96 (2012)

PARTIDUL COMUNIȘTILOR (Nepeceriști)
Comitetul Național
5 martie 95 (2011) Proletari, nu acceptaţi Să mai fiţi exploataţi !


PROIECT ELECTORAL pentru anul 96 (2012)

Comitetul Național al Partidului Comuniștilor (Nepeceriști) propune membrilor săi, organizațiilor existente în județe și localități și celor care se vor (re)organiza, precum și viitorilor candidați comuniști -la alegerile din anul 96 (2012)- să preia din Programul Politic general și să militeze pentru împlinirea Dezideratului electoral: Nici un organ de Putere fără Comuniști !
Dacă vom candida, anul 96 (2012) ar marca prima prezență a noastră la urne, în nume propriu. Candidaturile anterioare ale membrilor noștri, sub numele Alianța pentru Socialism (80/1996) și Partidul Alianța Socialistă (88/2004) ne-au adus primele succese simbolice, înainte de hotărîrea CEDO din 3 februarie 2005 privind înregistrarea Partidului, fiind aleși primul Primar și primii Consilieri locali comuniști, ulterior, la votările din anii 81 (2007), 82 (2008) și 83 (2009) nu am mai putut candida, datorită măsurilor de blocare a activității noastre de către autoritățile statului contrarevoluționar despotic.
Bineînțeles că, potrivit legilor draconice în vigoare, vom candida numai după actualizarea Listei susținătorilor de la dosarul Partidului existent la Tribunalul București; așadar, toți cei care se consideră comuniști și doresc să candideze, trebuie mai întîi să se înscrie în partid și apoi, împreună cu cei care sînt deja membri, să procedeze urgent și intensiv la strîngerea semnăturilor de susținere.
Precizăm că ne bazăm pe comuniștii adevărați, cei care nu au fost membri ai P.C.R. și în primul rînd pe cei care aparțin claselor sociale fundamentale – Muncitorii și Țăranii- aceștia fiind cei care vor figura pe primele 80 % din numele înscrise în viitoarele liste cu candidații, deoarece numai cu comuniștii Muncitori și Țărani vom putea asigura intrarea în imperiul Democrației, total eliminată din viața noastră politică o dată cu victoria (vremelnică) a contrarevoluției din 22 decembrie 73 (1989).
Facem mențiunea că nici pînă la 22 decembrie 73 nu a existat o Putere Democrată, dar, din teamă ca să nu-și dezvăluie atitudinea anti-comunistă, ”comuniștii” lălăitori, peceriștii telectuali anti-democrați, care dețineau toate funcțiile de conducere, nu numai în Putere, ci și în Administrație și Justiție, de silă, de fandoseală, de șiretenie, practicau –parțial, pe cît să nu se dea de gol- principiile comuniste ale politicii Democrației autentice, bază a supraviețuirii regimului democrat.
De aceea, conform prevederilor statutare, astfel de entități nu vor fi niciodată propuși de noi drept candidați comuniști, chiar dacă vor fi membri ai Partidului Comuniștilor (Nepeceriști), motiv pentru care declarăm răspicat că Partidul Comuniștilor este partidul Muncitorilor și Țăranilor Nepeceriști, căci este necesară, mai întîi, eliminarea minciunii și a ”diplomației” de orice fel din existența Reginei vieții publice – Politica.
Oriunde vom fi majoritari, vom impune regulile Dreptății sociale și Democrației, iar unde vom fi minoritari, vom apăra cu strășnicie drepturile și libertățile Oamenilor Muncii ! Unde vom lipsi, veți asculta în continuare perorațiile anti-comuniste ale lălăitorilor peceriști. Dv., Muncitorii și Țăranii veți hotărî totul, fiind deținătorii primei și invincibilei Arme – Numărul !
Nici un organ de Putere fără Comuniști !

PREŞEDINTE;

Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: