joi, 3 martie 2011

Adeziune și actualizare

Mereu sînt solicitat, mai ales de către tineri aflați la muncă în străinătate, cu privire înscrierea în Partidul Comuniștilor și participarea la alegerile din anul viitor.
Pentru înscrierea în partid, solicitantul trebuie să depună la organizația locală, la Comitetul Județean sau la cel național o adeziune (pentru care alăturăm modelul tipizat) ori să trimită o cerere și copia xerox a CI/BI.
În legătură cu actualizarea listelor de susținători, membri de partid desemnați, simpatizanți cunoscuți ori alți voluntari pot complecta tabelele potrivit rubricilor cerute de lege. Această complectare trebuie să se facă riguros exact și corect, fiecare persoană care strînge semnături asumîndu-și răspunderea pentru datele înscrise.
Oricine ne poate scrie sau telefona pentru alte informații. Precizăm că noi reprezentăm interesele luptei politice pentru cucerirea Puterii de către Oamenii Muncii; bogătașii, ca și peceriștii trădători, au alte partide (burghezo-moșierești). Noi milităm pentru Doctrina Comunistă, adică pentru Libertate Deplină, ca oameni și ca Stat.
Trăiască Socialismul !
3 martie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Tabel nominal cu alegătorii
care susţin reînregistrarea ca partid politic
a Partidului Comuniştilor (Nepeceriști)
Localitatea:comuna/oraşul__________,judeţul_____________
Nr.crt./
Numele şi prenumele/ Data naşterii/
ACT IDENTITATE,//fel, serie, n u m ă r, // CNP
Domiciliul
(sat/str., nr., bloc, scara.,etaj., ap., tel.)/
Semnătura

(la finalul tabelului)
Declaraţie:
Subsemnat ,__________________________________, domiciliat în ______________________, născut la data de _____________________ în comuna/oraşul __________________________, judeţul _______________, posesor al C.I./B.I. seria _____ nr. ___________, CNP ______________________- declar pe proprie răspundere, sub sancțiunile prevăzute de Codul penal, că atest autenticitatea semnăturilor cuprinse în prezenta listă, care are un număr de_______ poziţii.
Pentru care dau prezenta, astăzi __________________20 , în localitatea ___________________ judeţul______________________.
Semnătura:




Proletari, nu acceptaţi
Să mai fiţi exploataţi !
A d e z i u n e

Subsemnat , ________________________________ , domiciliat în comuna/oraşul _________________, satul/strada______________________nr.____ bloc ____, scara ____, etaj ____, apart. ____, judeţul ______________, născut la data de _________________, în comuna/oraşul____________________, judeţul _____________, fi___ lui ___________ şi _____________; am profesia de _______________, specialitatea_________________, studii ______________, ocupaţia __________________ la ________________________
BI/CI seria____ nr. ____________eliberat de __________________________, la data de ________________ CNP___________________Telefon domiciliu: ________________, telemobil: ________________________, la serviciu: ____________________________, adresă electronică:_______________________________________________________
Sînt de acord cu Statutul şi Programul politic al Partidului Comuniştilor (Nepecerişti) şi solicit să fiu înscris în acest Partid, fiind atras de către tovarăş _______________________________. Am activat pînă în prezent în următoarele partide (nume, date, funcţii ş.a.). La nevoie, se continuă pe verso. ________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________

Data: ___________________ Semnătura: ___________________

2 comentarii:

SEMNATURI si ADEZIUNE spunea...

Formularele în format PDF pot fi preluate de la adresele:

http://partidulcomunistilor.org/adeziune.html

http://partidulcomunistilor.org/alegeri.html

.

Anonim spunea...

VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE