miercuri, 29 decembrie 2010

Naşterea ... Somnului !

În urmă cu 1545 de ani, pe pămîntul Daciei, în Dobrogea, un grecotei şi-a stors creierii lui de neguţător hrăpăreţ şi linguşitor, care, astfel, i-au fătat şmecheria evreiascăcu care ni se spurcă astăzi toate mijloacele de comunicare în masă, zi de zi, ceas de ceas, minut de minut, secundă cu secundă, excrementul mîzgălit, cu ifose de demiurg, fiind numit... Domnul !
De atunci, de la halucinaţia acestui dement -care reprezintă o cruntă batjocorire la adresa poporului său, creator al strălucitului Olimp, populat de zei cu care se joacă omenirea încîntîndu-se şi bucurîndu-şi sufletele şi minţile- o parte însemnată din Europa (şi nu numai) este mitraliată, prin toate mijloacele, inclusiv subliminale, cu condamnarea la veşnică şi supremă Robie totală şi obligaţia de-a-l numi pe spîrc chiar ...Domn !
Culmea tîmpitizării, realizată oficios de statul nostru post-decembrist, în esenţă ecleziastic, este că acel avorton este impus, prin toate forţele, chiar şi prin părţi însemnate ale bugetului de stat, asigurat din greu de oamenii muncii urgisiţi ca niciodată în zecile de mii de ani, ca ... Domnul nostru !!!
Iar ziua stabilită de criminalul grecotei este mînjită cu sintagma provocatoare de vomă - "naşterea domnului", cu care se prosternează impardonabil toţi lălăitorii din tv şi radio, mai ales cele de stat ! Am avut atîţia Domni peste poporul nostru, cu care ne putem mîndri, cu fală ori cu smerenie, dar niciunul care să ne ticăloşească în asemenea hal, pînă la dispariţia ultimei celule de luciditate, noi fiind astăzi poporul cel mai adînc înglodat în dejecţiile religiilor evreieşti, cufundaţi într-un somn sinucigaş, astfel că ne-am putea percepe otrava drept naşterea... Somnului !
Să sperăm că mai sînt între noi suficient de mulţi care nu stau ventuzaţi la tv şi astfel, prin ei, să ne putem salva din Somnul cel de moarte !
Să ne urăm ca să moară... Somnul nostru !
Prof. Gheorghe UNGUREANU
25 decembrie 94

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iar nu au avut efect sedativele si ai apucat la calculator intr-o stare de reverie. Ai trecut pe etno-botanice?

Anonim spunea...

Vai de steaua ta tovarase, esti un ratat!