luni, 26 iulie 2010

RELIGIA UCIDE !

Esenţa raţiunii de a fi a religiilor, a tuturor religiilor, este înrobirea Omului şi a popoarelor în scopul exploatatorilor.
Atunci cînd nu pot înrobi, religiile ucid, aşa cum au demonstrat-o permanent toate crimele şi măcelurile din mileniile de care avem ştire pînă astăzi.
Locul de frunte în ucideri organizate, comandate, cu tehnici şi ritualuri prestabilite ori chiar cu mijloace militare (războaie), precum şi "întîmplătoare", îl ocupă religiile evreieşti, cum era de aşteptat, căci ele au la bază o întreagă maculatură care face apologia celor mai îngrozitoare ameninţări şi făptuiri criminale şi unei godzile monstruoase, numită dumnezeu (am numit biblia).
Amintim, ca simplă sugestie: cruciadele, Giorgano Bruno, Galileo Galilei, cele două războaie mondiale purtătoare de cruci belicoase, "sinucideri" în grupuri, invaziile din Irak, Afganistan ş.a., Corogeanu cu practica, numită de noi corogenizare, care nu este singulară şi, mai ales, este practicată de instituţii speciale ale religiilor (biserici, schituri ş.a.)...
Un lălăitor de la un post de televiziune necheza pe tema uciderii unui copil în Moldova şi a altuia în Romînia de către popi şi sugera că ar fi bine ca aceşti satrapi să fie ... instruiţi cum să-i cufunde pe copii în apă...
Dar de ce să fie ei instruiţi, în loc să fie traşi la răspundere penală şi să li se interzică practici dezonorante cu trupurile unor fiinţe care nu se pot opune, nu se pot apăra împotriva violenţelor ??? Normal este ca toţi -în primul rînd părinţii- să respecte dreptul fundamental prevăzut în Constituţie, legi speciale, Convenţia Europeană şi Declaraţia Universală a Drepturilor Omului şi să nu impună minorilor instruire, educare şi practici înrobitoare, desfiinţătoare a demnităţii de fiinţă liberă pe care numai omul, devenit matur, le-ar putea accepta sau respinge.
Se impune ca, prin lege să fie interzisă cufundarea copiilor în apă, cu prilejul acelei procesiuni hidoase a "botezului", iar pentru încălcarea dreptului minorului, pedeapsa dată părinţilor şi satrapilor să fie exemplară.
De altfel, ciuma ciumelor - religia trebuie scoasă din toate instituţiile de stat, căci profitorii ei şi-au luat, după 73 (1989) nasul la purtare.
26 iulie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

10 comentarii:

Anonim spunea...

Bai satanist poponar ce esti, de cand procedura Sfanta a Botezului e dezonoranta? Sa te futi in cur nu e dezonorant domnule Profesor? Hai sictir la cimitir cheagule, ratatule, satanist ordinar! Tu il proslavesti pe lucifer, rahat ratat complexat ce te-a fatat mata aia curva!

Cercetator Stiintific Principal spunea...

Religia este o minciuna grosolana de cind a aparut si pina in prezent. Toate afirmatiile religioase sint in contradictie flagranta cu dovezile stiintifice cele mai elementare. Universul are 10-20 de miliarde de ani, biblia spune 7000 ce ceea ce este de un ridicol absolut, Pamintul nu e centrul Universului (Giordano Bruno a fost ucis salbatic de Inchizitia crestina pentru acest adevar elementar !!). Religia este un instrument de indobitocire si deci de subjugare a maselor exploatate. Credinciosii, atunci cind sufera de o boala, sa nu mearga la medic sa beneficieze de descoperirile stiintifice, ci sa sa roage le popi si biserica pina cind, de exemplu,le maninca TBC plaminii fara tratament, sa vedem cit de eficace sint rugaciunile in loc de antibiotice (ipocriti total).
Sincere felicitari tovarase profesor Presedinte PC(N) Gh. Ungureanu pentru activitate Dvs.

ps. comentariul precedent "Anonim" denota o lipsa totala de educatie, un limbaj suburban care spune totul despre lipsa de cultura si civilizatie a autorului respectiv, caruia ii lipsesc in mod evident cei sapte ani de acasa. Uite unde duce indobitocirea religiosa, e un exemplu perfect.

Anonim spunea...

Bai canalie ieftina, de ce te dai drept Cercetator Stiintific? Ungurene nu cunosti cu cine stai de vorba, nu iti mai scrie singur mesaje ca si cum ar fi fost scrise de vizitatorii site-ului tau de cacat. Vezi sa nu mori de cancer la cat de satanist esti, curvo!

Cercetator Stiintific Principal spunea...

Gresiti domnule "Anonim" si aceasta, pe linga proasta crestere dovedita indiscutabil prin limbajul utilizat, probabil si din orbire religioasa. Mesajul din 28.Iulie a fost scris din strainatate de la cca 2000 Km de orasul de domiciliu al Tovarasului Prof. Ungureanu si al PC(N) si nu are nici o legatura directa cu domnia sa.

In ceea ce va priveste domnule Anonim, se stie ca toti oamenii au evoluat dintr-un stramos comun cu maimutele antropoide (de aceea avem 98.5% din ADN comun cu cimpanzeul si transfuzia de singe de cimpanzeu este compatibila la om) dar se pare ca unii dintre noi au evoluat mai putin si au ramas in continuare parte a regnului animal, dupa cum dovedeste "calitatea" intelectuala a mesajului pe care l-ati scris. In afara de insulte grosolane sinteti oare capabil si de altceva in viata? Aveti argumente logice bazate pe fapte pentru a contrazice o idee?

Si pentru ca vorbiti de cancer, datorita progreselor medicinei si cercetarii stiintifice in general (dar in nici un caz datorita religiei sau a unor forte supra-naturale inventate pentru oamenii fricosi), multe dintre cazurile de cancer depistate la timp se vindeca. Nu insa in Romania unde sistemul medical socialist gratuit si de calitate a fost distrus (ca multe altele ...) de catre post-decembristi.

Pentru Socialism ! spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe Cercetător Ştiinţific Principal,
Mulţumesc pentru că vă expuneţi punctul de vedere în spaţiul nostru (deşi Gunoaiele nu merită replică).
Pentru că a venit vorba de cancer (în comentariul dv.) doresc să vă înştiinţez că, de doi ani se tratează şi SE VINDECĂ ŞI ÎN ROMÎNIA CANCERUL, aplicîndu-se (evident, nu de Medicina oficială !) metoda Dr. Hulda Clark. Cartea dumisale "Vindecarea tuturor formelor de cancer" a fost tradusă şi la noi, iar eu am iniţiat o organizaţie "Fundaţia de Luptă Împotriva Tumorilor" (FLIT) şi pînă în prezent am sprijinit 15-20 de bolnavi; vindecarea este sigură, simplă, foarte ieftină, fără niciun rateu, indiferent de forma, locul şi stadiul evoluţiei tumorii. Aş fi bucuros dacă aţi prelua şi aţi transmite ştirea (de la om la om, căci la noi -ca şi în alte părţi unde Capitalismul face ravagii- nu se transmite nimic oficial în folosul Omului şi al comunităţii).
Cu cele mai bune urări de sănătate şi succes !
31 iulie 94
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Anonim spunea...

INTRA IN MISCAREA SOCIALISTA ACUM VEZI MISCAREASOCIALISTA.RO

Anonim spunea...

De cand au "cercetatorii stiintifici" cu 2 clase mai mult ca trenul. La scoala primara cu tine oligofrenule care-si zice cercetator stiintific.

L.S Un comentariu de la un burghez pur sange.....cu respect sclavi ratati ce sunteti.

Anonim spunea...

invatatura lui isus nu este compatibila cu lupta de clasa.tudor

Anonim spunea...

socialismul si comunismul au vrut sa instaureze o societate armonioasa a respectului muncii.acum munca ta a devenit o activitate de imbogatire a unui grup restrins de proprietari de mijloace de productie.aceasta este proprietatea privata.aceasta este capitalismul.tudor.