vineri, 20 noiembrie 2009

Imperiul avansează

Noul Imperiu Cotroman Romano-German a realizat un mare pas înainte, de un pericol fără precedent pentru multele popoare ale Europei -transformată într-un lagăr sclavagist- şi în primul rînd pentru ţările mici şi mijlocii, care devin astfel noile colonii ale vechilor imperii, reunite acum sub un singur manechin.
Poftitorii la drepturi imperiale despotice au reuşit să înfrîngă ori să păcălească vigilenţa unor popoare demne -care se exprimaseră anterior împotriva imperiului- şi astfel s-a deschis calea nimicirii statelor şi chiar a multor popoare europene, inclusiv prin trădarea intereselor naţionale de către conducerile unor state, cum este cazul Romîniei, unde Poporul nu a fost întrebat nimic, hotărîrea fiind luată de găştile peceriste erijate în "partide" parlamentare...
Atît de mare a fost pofta cotropitorilor de a-şi realiza imperiul, că nu s-au sfiit să împingă în faţă, ca propunere pentru preşedinte-"imperator" chiar pe cel mai mare dintre fasciştii lumii contemporane, Tontu Bler; doar şiretenia a determinat deturnarea acestei numiri dezastruoase, fiind în final desemnate persoane "şterse" ca să nu bată prea tare la ochii popoarelor care, de-acum, vor avea un supraşef de stat şi un ministru de externe, guvern suprastatal, apoi, desigur, armată, poliţie, "justiţie", toate imperiale, într-un cuvînt, cum ştim: POARTA COTROMANĂ !
Trădătorii maselor populare din toate încă "statele" europene -unde se numesc social-democraţi, socialişti şi chiar ... comunişti !- uniţi şi dornici de putere şi-au impus voinţa lor de menşevici peste jumătatea de miliard de locuitori ai bătrînului continent.
Niciodată nu s-a întîmplat în lume, în întreaga ei istorie, un astfel de imperiu gigant, fără războaie propriu-zise, în care reprezentanţii statelor vin în genunchi şi se roagă de călăi să-i primească pentru nimicire; îngurgitaţi, desfiinţaţi, cei răpuşi folosesc şi ultima suflare ca să-şi laude călăii şi să trîmbiţeze că sînt ... liberi !
NU ne înscriem în acest cor ! Ci condamnăm atît Imperiul European, cît şi pe cei care ne-au împins în mocirla asfixiantă a acestuia.
Comuniştii romîni, simpatizanţii noştri, clasele sociale fundamentale, Muncitorimea şi Ţărănimea, alţi oameni ai muncii resping cu indignare acest nou imperiu în Europa şi-şi exprimă condamnarea lui deplină şi irevocabilă, precum şi hotărîrea de a lupta consecvent împotriva oricărei organizări suprastatale realizată prin violarea principiului egalităţii între elementele componente şi a celui al inadmisibilităţii de Putere suprastatală.
Moarte Imperialismului şi Imperiilor ! Trăiască Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
20 noiembrie 93

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nene Ungurene fiindca ai fost cuminte o sa-ti pun o pila la Mos Craciun, anul acesta am auzit ca o sa-ti aduca o camasa de forta...medicamente, medicamente.

plerrok spunea...

Vai de steaua ta mai satanist batran. Nu stiu cum nu te gandesti ca vei muri acusi si vei ajunge in Gheena. Mars la gunoi satanistule! A fi comunist nu inseamna a fi ateu, materialist imputit, pute de la tine mai rapanosule! Te vad prin Curtea de Arges imbracat jerpelit! Pacat ca nu ai copii ca sa te renege!

mircea spunea...

plerrok mergi tu la biserica si roaga-te tu la dumnezeu pentru tine si pentru ce vrei tu, credinta nu ti-o impune nimeni, asa cum tu crezi in "Dumnezeu", altii in "Alah", "Buda", etc , exista oameni care cred doar in ei insisi si in puterea lor de a realiza ceva aici pe pamant , fara a spera si visa la gradinile Edenului de apoi. Asa ca nu iti mai face griji in privinta altora, continua-ti viata marcata de cuviosenie si vei fii fericit dupa moarte. Cum probabil te-ai astepta, iti doresc o fericire grabnica ,dar NU ! Nu iti urez asta , dar gandeste-te inainte de a-i judeca pe altii ! In credinta ta , doar Dumnezeu face asta, si o face la judecata de apoi, nu in timpul vietii.

Anonim spunea...

Citez din cugetarile tv. Mircea:"credinta nu ti-o impune nimeni, asa cum tu crezi in "Dumnezeu", altii in "Alah", "Buda", etc.

Hopa deci va bucurati si voi de libertatea de a alege....liberalule care esti :))
Tocmai aici este problema ca in comunism era impusa credinta cu forta...in utopicele principii marxism-leniniste. Fraza asta ma face sa cred ca nu sunteti chiar irecuperabili...mai aveti voi ratacirile voastre dar usor ,usor va reveniti.
Bravo (inca) tovarase Mircea incet incet cu asemenea idei poti aspira la rangul de domn.

mircea spunea...

Pacat ca nu ai simtit ironia, eu personal nu cred in fantasme si faptul ca tu crezi nu e problema mea. Dar faptul ca tu crezi o poti demonstra in genunchi la tine in casa, nu trebuie sa iti versi fantasmele religioase pe unde apuci. Tu ce intelegi ca trebuie sa faca un comunist ? Sa intre peste tine in locuinta si sa iti dea foc tie si icoanelor tale scoase pe banda la tipografie ? Asta ai inteles tu ca spune ideologia comunista ?
Eu vorbesc aici in numele meu , este un forum public iar eu ma semnez cu numele meu , nu ca reprezentat al PC(N). In regula ? Nu intoarce vorbele mele asupra altora.
Si sincer, orice ideologie as imbratisa , sigur nu as bate la usa ta sa purtam discutii religioase !
O problema care arata cat esti de redus este urmatoarea : in precedentul meu post nu am spus nimic despre sistemul comunist. Tu imediat insa, ai speculat ceva si ai sarit cu liberalismul in sus ! Se poate asa ceva? Dar de ce te flatezi tu si consideri ca facem demagogie aici ? Ai folosit intens cuvintul "satanist" si ai adus vorba de moarte. Te bantuie ceva si nu poti rezolva problema decat varsandu-ti amarul online ? Crezi ca esti mai liber"al" asa?

Anonim spunea...

Mirciulica, cand auzira-ti de camasa de forta deja v-ati schimbat discursul....pazea e belea tata va alearga astia pe coridoare ca ati fugit din salon =)) Run, Mirciule , run

mircea spunea...

E Duminica, intamplator e o zi frumoasa si insorita si urmeaza o cafea apoi merg la referendum. Nu mai intram in polemici, si ca sa speculez si eu aprecierele tale legate de "fuga", pot spune ca miscarea face bine pentru sanatate. Oamenii vor alege la un moment dat, fara galeti, pungi cu faina, zaharel, sepci, pixuri, brichete, becuri, umbrele, calendare, afise si promisiuni care mai de care mai stiintifico - fantastice intr-o tara plina de datorii si pentru un popor napadit de alcool si droguri.