joi, 5 noiembrie 2009

Ciuma Ciumelor scoasă din Şcoală

Internetul ne aduce cea mai importantă ştire din Istoria Omenirii: Curtea Europeană a Drepturilor Omului, admiţînd o plîngere a unor părinţi, a condamnat un stat european pentru prezenţa în şcoală a simbolurilor religioase şi pentru practicarea educaţiei religioase în şcolile de stat, acest act juridic avînd o semnificaţie de maximă importanţă nu numai pentru Europa, ci şi pentru întreaga Omenire.
S-au creat astfel bazele legale obligatorii ca Ciuma Ciumelor -Religia- să nu mai facă ravagii în şcoli, să nu mai IMPUNĂ SCHILODIREA copiilor, incapabili să se opună, şi MUTILAREA tinerelor generaţii prin intermediul instituţiei statului, ea fiind liberă în continuare să PROPUNĂ, în cadrul propriu, neobligatoriu, cetăţenilor maturi acceptarea Robiei celei mari.
Şcoala -ca şi toate celelalte instituţii ale Statului- trebuie să redevină ceea ce a fost zeci şi sute de mii de ani - Altarul sfînt al comunităţii umane care nu trebuie să fie pîngărit cu spurcatele creaturi din fauna religiilor otrăvitoare, Omul avînd dreptul la LIBERTATE psihică, intelectuală, morală, materială, iar Robia religiilor nu are dreptul să fie impusă prin intermediul Statului.
Trăim un sentiment de mare satisfacţie şi ne declarăm admiraţia pentru Curtea Europeană în întregul său şi pentru fiecare Judecător component, în ciuda faptului că am avut dese refuzuri din partea Curţii de a ne admite plîngeri împotriva Statului Romîn contrarevoluţionar (post-decembrist), cel mai retrograd şi mai reacţionar din lume.
Aşteptăm cu maxim interes şi cu o nouă încredere hotărîrea pe care CEDO o va da în propriul nostru dosar împotriva Statului Romîn, în sensul de a-l obliga să scoată religia din Şcoală, sub toate aspectele: instruirea şi îndoctrinarea anti-ştiinţifică prin programe şi manuale, îndobitocirea prin practici şi ceremonii religioase, educaţia religioasă în sensul înrobirii obligatorii a copiilor şi tinerilor.
Moarte Dezmăţului religios din instituţiile Statului !
Moarte extremismului, terorismului şi fascismului religios !
Trăiască Libertatea şi Ştiinţa !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
5 noiembrie 93

8 comentarii:

Anonim spunea...

Aplauze, tovarase profesor Ungureanu, pentru acest text! La cosul de gunoi al istoriei cu biserica, acest focar de ignoranta si superstitie.

Horia

Pentru Socialism ! spunea...

Vă mulţumesc şi vă felicit ! De ce "Anonim" ? Scuzaţi-mă, ştiu că numai lichelele peceriste şi alte exemplare din fauna anti-democrată se ascund. Dv., cu asemenea gînduri şi vorbe frumoase, ar trebui să vă daţi numele (şi, eventual, să veniţi în Partid). Dar, scuze din nou, este problemă proprie.
Dacă vă interesează, pot să vă transmit (să-mi comunicaţi unde, ori, dacă vreţi, să public aici) materialele procesului nostru, aflat pe rol la C.E.D.O. contra Ciumei Ciumelor care-şi face de cap în Şcoala Naţională.
Cu salutări tovărăşeşti !
15 noiembrie 93

Anonim spunea...

Stimate tovarase presedinte Gheorghe Ungureanu,

va multumesc pentru raspuns, aprecierile dumneavoastra ma onoreaza.
Sigur ca ma intereseaza si sustin orice actiune luata impotriva ravagiilor facute de drogul religios, ce nu a adus decat dezbinarea clasei muncitoresti internationale, inapoiere spirituala, tolerarea situatiilor contra-revolutionare, deturnarea fondurilor din bugetul de stat.

Cu aleasa consideratie,
Horia George Plugaru

Anonim spunea...

SENZATIONAL: regele nebunilor, scuzati prim secretarul nebunilor se linge cu intaiul ateist al tarii.

ateologu spunea...

Mai bine aşa decât să se lingă necrofiliac cu cadavrul Paraschivei cum fac turmele de victime schizofrenoide ale sistemului educaţional pervertit de Caracatiţa Mafiotă Ortodoxă.

Pentru Socialism ! spunea...

Tovarăşe Horia George Plugaru,
Mă bucur pentru deschiderea manifestată de dv; voi pregăti şi voi publica (în scurt timp) materialele procesului nostru (aflat pe rol la CEDO) împotriva Ciumei Ciumelor - religia, asasina Altarului Naţional - Şcoala !
Cu urări de bine şi salutări tovărăşeşti !
Prof. Gh. UNGUREANU
19 noiembrie 93

DDD TV spunea...

Idiot mai esti domnule Ungureanu, trimite-ti parintii la gunoi nu Sfanta Biserica! Uita-te in oglinda sa vezi cum arati, esti infect!

cosmarul_tau spunea...

Numai Ghita Plugaru mai lipsea pe "saitul" asta, vorba (p)ateologului.
Asta daca Ghita si (p)ateologul nu sunt una si aceeasi specie, homo ateus shucaris.