marți, 18 octombrie 2022

”Romînia se trezește” ?

Romînia se trezește

33 de ani degeaba: ne-au întors în comunism

Am reprodus două titluri pe care le-am văzut arborate la o televiziune, dar care există, probabil, la toate sutele de prostituate care sînt manipulate de șmecherii interni și internaționali. Aceștia toți continuă să adîncească tîmpitizarea în care au cufundat fosta noastră Patrie, golită de tot ce era Bun, Adevărat și Frumos în ea pînă în 22 decembrie, cu ultimii cinci-șase ani împletiți în Rele provocate de ticăloșia maximă din comportarea conducerii acelei găști fantomatice numită PCR, căzută în capcana otrăvitoare a împrumutului sinucigaș de la capitaliștii imperialiști.

            Romînia… nu se trezește; ea de fapt nu mai există decît ca un caldarîm pe care tropăie cizmele trupelor de ocupație, venite să provoace al PATRULEA Război Mondial, iar gunoaiele lor sînt măturate de trențăroșii fără minți, înfofoliți în lux occidental, menit să arate că Romînia moare, ci nu se trezește; niciodată în Istoria Omenirii ieșirea în stradă nu a adus vreun bine, ci, în cazuri de ”succes”, Străzniții au înlocuit răul existent cu unul mai mare și mai complex.

            Dar Năvlegăria din televiziuni este încîntată să-și vomite otrava și iluziile, pentru ca Romînia, care, în realitate, agonizează, să le mai asigure un crîmpei de bunăstare și, apoi, să-și dea duhul; saltimbancii chiar cred, înșelîndu-se, că în Globalism nu doar că vor supraviețui, ci chiar că o vor duce mai bine (așa cum se și exprima un universitar, doctor în științe, pretendent la titlul de politician de… stînga) !

            ”Romînia” este deja un sac de var ars și nestins, aruncat în oceanul infinit al pulverizării. ”Trezirea” ei ar avea o singură cale: organizarea politică a claselor sociale de elită -Țărănimea și Muncitorimea- care, cu procentul lor zdrobitor, ar înlătura din Putere Gunoaiele, lăsîndu-le liberă… Strada, pusă acum, de ele, la dispoziția Muribunzilor !

            Al doilea citat, în prima parte, îl confirmă post-factum, din partea ”dumiriților”, pe maestrul Tudor Gheorghe; da, Maestre, ți s-a sărutat, iată, obrazul spurcat, cu vreo trei ani în urmă, de niște jigodii… Dar cei 33 de ani nu s-au scurs degeaba; au golit Țara, lăsînd fără Patrie pe mai mulți de jumătate din Rătăciți. Și, în plus, au urcat bomboana idioțeniei în vîrful colivei: nu ne-au întors în ceea ce nu a existat niciodată, deci nu ne-au întor în… viitor. Comunismul -dacă Omenirea nu va dispărea în curînd- îl vom edifica după mai multe secole, după ce vom înlătura capitalismul, imperialismul, globalismul, extremismul, terorismul, fascismul -toate ismele otrăvitoare- și, revenind la Socialismul Patriilor, dar cu Partide Politice în locul găștilor, vom deschide, spre Lumină și Căldură, calea Democrației.

            Însă e un singur mod pentru aceasta: organizarea politică în Partide politice a tuturor claselor sociale care să obțină, fiecare, cîte voturi îi revin de la propriul Număr, căci Numărul este Regele în Politică.

17 octombrie 105 e.d.

Prof. Gheorghe I. Ungureanu

Niciun comentariu: