luni, 2 mai 2011

Osama Ben Laden, Martirul Planetei

Cu reconfirmarea regretelor sincere și a condoleanțelor transmise pentru familiile celor care au pierit la 11 septembrie 84(2000), cu ocazia distrugerii Turnurilor Gemene de către serviciile secrete ale CIA, exprimăm compasiunea provocată de uciderea lui Osama Ben Laden, simbolul eroic al luptei împotriva fascismului, imperialismului și terorismului de stat, ilustrate în gradul cel mai înalt de clanurile demențiale care dirijează politica celei mai barbare guvernări din lume - USA.
Credem că cel puțin 80 % din populația planetei suferă la aflarea știrii de asasinare a celui care și-a asumat misiunea de a înfrunta Godzila teroristă și fascistă care ară țările cu bombe, mai ales după dispariția Uniunii Sovietice; în istoria globală a Planetei figura lui Osama Ben Laden va rămîne ca un simbol al luptei împotriva Barbariei, terorii și fascismului, punct de reper luminos pentru persoane și popoare nevoite să se elibereze de sub Robie, Asuprire și Exploatare.
Nu uităm că, la 11 septembrie, mijloacele de comunicare în masă au dat publicității știrea atacării Turnurilor Gemene cu mai multe minute înainte de a avea loc ... atacul ! În judecarea personalității lui Osama Ben Laden acest straniu adevăr este cel mai important... amănunt !
Istoria va clarifica deplin această confirmare, întru deplina justificare a acțiunilor lui Ben Laden.
2 mai 95
Prof. Gheorghe Ungureanu

7 comentarii:

Anonim spunea...

Tov Ungureanu cu scuzele de rigoare, dar sunt de parere ca va ınşelati ın ce priveşte moartea lui Laden.

1. PENTRU A ELİMİNA DOVEZİLE A FOST ARUNCAT IN MARE!

2.PENTRU CA NU ESTE MORT NU A FOST EFECTUATA NİCİ O CEREMONİE DE INMORMANTARE!

3.POZA FALSA A LUİ USAME ESTE UN PRODUS COMUN U.S.A.-PAKİSTAN!

4."ASCUNDEREA" LUİ LADEN IN (Abbottabad) PAKİSTAN ESTE UN MOTİV PENTRU AMERİCANİ DE A İNVADA PAKİSTANUL!

5.SE NAŞTE POSİBİLİTATEA UNUİ AL TREİLEA RASBOİ MONDİAL CU İRANUL!

Gheorghe Ungureanu spunea...

Stimate tovarășe,
Accept în totalitate ipotezele raționale ale dv. Poziția mea este provocată de știrea (care poate fi falsă) enunțată de exponentul nr. 1 al terorismului internațional de stat - Președintele USA.
Am afirmat de mulți ani că este posibil ca ”Osama Ben Laden” să fie un serviciu special ultrasecret al CIA - cel care a atacat Turnurile Gemene.
Dacă persoana fizică reală, numită Osama Ben Ladem, cu biografia cunoscută, nu mai este în viață și a fost victima atacurilor Godzilei, ea nu a murit, ci a fost omorîtă ! Proletariatul lumii întregi și popoarele asuprite au pierdut un simbol unic din istoria Planetei; loviturile lui, legitimate de scopul suprem al apărării în fața Barbarilor, îi scuză, justificîndu-i deplin, mijloacele.
Cu reiterarea condoleanțelor pentru victimele fizice -rezultat indubitabil al politicii guvernului USA- 11 septembrie 2000 a fost ziua celei mai mari satisfacții produsă Omenirii de un act omenesc împotriva Răului cel Mare.
Cu cele mai bune urări !
4 mai 95
Prof. Gheorghe Ungureanu

Anonim spunea...

Ben Laden, Al-Qaida si talibanii au fost promovati de SUA în anii '80 ca mijloc de lupta împotriva socialismului în Afganistan. Mai ales dupa retragerea Armatei Rosii din Afganistan in 1989, aceste personaje si entitati (Ben Laden, Al-Qaida,talibanii si colaboratorii) i-au persecutat, i-au torturat si i-au ucis în mod sîngeros pe comunistii din Afganistan si au instaurat legea islamica fundamentalista ultra-retrograda (dictatura religioasa barbara). Orice comunist trebuie sa fie revoltat si sa condamne ferm în primul rînd crimele comise de aceste entitati fundamentaliste islamice împotriva tovarasilor lor comunisti din Afganistan în ultimii 30 de ani ...

Anonim spunea...

Pentru clarificare, paragraful de mai sus trebuie înteles: "Orice comunist trebuie sa fie revoltat si sa condamne ferm în primul rînd crimele comise împotriva tovarasilor comunisti din Afganistan în ultimii 30 de ani de catre aceste entitati fundamentaliste islamice ..."

Anonim spunea...

Tov. Ungureanu pentru dv.Astazi mai marele El Kayde-lui Mücahit efendi a dat un mic interviu ın care spune ca Talibani sunt rupti de Laden de mai bine de 10 ani din motive de securitate. Deci ınca un motiv ce ne netezeşte ca Laden este un produs C.İ.A.

Anonim spunea...

"Dacă persoana fizică reală, numită Osama Ben Ladem, cu biografia cunoscută, nu mai este în viață"

In acest caz tov. Ungureanu, Laden a fost turnat de membri egipteni din El Kayde...

Pentru Socialism ! spunea...

Stimate tovarășe,
Tot cazul privindu-l pe Ben Laden este o nebuloasă, tipic pentru CIA, Pentru oamenii liberi sau care luptă pentru Libertate, el este un simbol (dincolo de împrejurarea că este folosit de USA pentru nimicirea țărilor și popoarelor) cu aliură supranaturală pozitivă, atacînd mereu, cu succes, pe cel Rău. El acționează ca un Lucifer ămpotriva tiranului absolut, dumnezeu, personaj total, permanent și pretutindeni, deplin negativ. Noi, comuniștii, avem mereu speranța că acest faimos și frumos Lucifer va mai zdrobi niște colți fiarei fasciste; nu interesează că, din varii motive, el își zice religios sau chiar ”credincios”. Prin ceea ce face, este credincios Patriei Libertății; în serviciul acestei Patrii, orice mijloc este util și scuzabil...
8 mai 95
La 90 de ani de la crearea P.C.R., să ne trăiască spiritul luptei PCR împotriva Răului cel Mare: social-democrații, mișcarea anti-comunistă ”socialistă” !
Prof. Gheorghe Ungureasnu