joi, 22 octombrie 2009

Referendum: DA !

În circul lor, jucat în faţa alegătorilor, pentru a-i păcăli şi a-şi face mendrele, peceriştii trădători, care construiesc, pricepuţi şi cu devotament total, Capitalismul şi Imperialismul, ajung şi la scenete care, prin posibile rezultate viitoare, interesează şi masele populare.
O asemenea scenetă este REFERENDUMUL decretat de Preşedintele Republicii, inventat de flerul său politic, de abilitatea cu care ştie să-i învingă pe preopinenţi, folosind pîrghiile corecte ale legii, la momentul oportun, aşa cum şi ei încearcă, dar pierd de fiecare dată.
Prin referendum Preşedintele şi-a asigurat cel de-al doilea mandat ca şef al statului, pe care şi aşa îl obţinea sigur, în faţa celorlalţi circari, absolut dezagreabili, în raport cu el; deşi toţi sînt de dreapta, toţi par odioşi şi respingători cînd vorbesc -şi aceasta numai în perioadele preelectorale- despre grija faţă de alegători. Aceştia, alegătorii, cei 18.000.000 care au fost în toată perioada Contrarevoluţiei numai votanţi, fiindcă n-au avut ce alege, neexistînd alternativă, sînt sigur contra parlamentului cu două Camere lălăitoare şi devoratoare de fonduri ! Iar Preşedintele, abil şi şmecher ca o lichea, ştie aceasta; de aceea va avea cam 80 % din voturi cu DA.
Preşedintele ştie de asemenea că votanţii -şi cei care se prezintă la "alegeri" şi cei care stau, din ce în ce mai mulţi, acasă- doresc să fie cît mai puţini trîntori, reprezentanţi ai infractorilor, pe stipendii grase, în parlament; de aceea este sigur că şi aici va avea cel puţin 80 % de voturi DA.
Atraşi de cele două PUTERI -ale lui DA sau NU- pe care le pot pune în valoare de două ori cu ocazia referendumului, votanţii se vor mobiliza şi vor fi prezenţi în număr mare la urna de vot, poate chiar aproape de cifra spectaculoasă din 1990.
În mod normal, la votarea din 22 noiembrie a.c., neavînd candidat propriu, oamenii muncii nu s-ar fi prezentat, astfel că procentul celor prezenţi ar fi scăzut pînă la circa 20 sau chiar mai mult. Avînd însă Puterea de a da de două ori cu ciomagul în şandramaua post-decembristă burghezo-moşierească şi ecleziastică, Muncitorii şi Ţăranii, mulţi deveniţi ŞOMERI, CERŞETORI, SCLAVI, MURITORI DE FOAME, se vor prezenta la urne, în număr mare, poate uimitor de mare, ca să spună DA şi DA. DA, vrem parlament unicameral ! DA, vrem mai puţini Deputaţi, cel mult 300 ! DA ! DA ! Şi, dacă spun DA, spre satisfacţia proprie, a celor mulţi, ca să crape unii infractori şi slujnici ai lor, vor spune DA şi pentru cine le-a dat acest drept: actualul şi viitorul PREŞEDINTE BĂSESCU ! DA, BĂSESCU ! Chiar dacă, delirînd, a făcut declaraţii iresponsabile contra ... comunismului ! Ce va fi înţeles, oare, prin "comunism" ? Căci, este clar, ne trebuia o declaraţie contra peceriştilor !
Iată de ce revenim la apelul anterior şi, faţă de NOUTATEA DE EXCEPŢIE, care va împlini două deziderate importante ale maselor populare, Partidul Comuniştilor (Nepecerişti) cheamă pe comunişti şi pe simpatizanţi, pe toţi Muncitorii şi Ţăranii, pe ceilalţi oameni ai muncii să se prezinte la urne şi să răspundă DA, DA la întrebările referendumului, pentru ca astfel să avem un parlament unicameral şi cu un număr rezonabil, redus, de Deputaţi. Votaţi DA la referendum !
Moarte formelor capitaliste şi imperialiste de dominare ! Trăiască Democraţia, deci
Socialismul !
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)
22 octombrie 93

Niciun comentariu: