marți, 21 octombrie 2008

Votare, ci nu alegeri !

Nu ne-am putut strînge semnăturile pentru a depune candidaturile, căci toţi muncitorii şi ţăranii semnează pentru susţinerea candidaturilor pe care le vor depune inamicii lor sau pentru "partidele" peceriste burghezo-moşiereşti... Aproape toţi ne-au întrebat ce le dăm şi, în loc să ne ajute, inclusiv cu bani, pentru a le reprezenta, exprima şi susţine nevoile lor de clase sociale exploatate, ne-au cerut ... bani pentru a semna, motivînd că aşa procedează alţii. Nu mai vorbim de telectuali; ei merg chiar înaintea inamicilor.
Aşa fiind situaţia, rezultă că nici de data aceasta nu vor fi alegeri; votanţii nu au două poziţii din care să aleagă, ci numai una: susţinerea capitalismului în interior iar în exterior încurajarea Imperiului Cotroman Romano-German şi a celui nord-american spre a ne transforma în găoace de gunoi.
Fără alternativa pe care am fi adus-o noi, la 30 noiembrie va fi, la fel ca în perioada 1946-2007, numai VOTARE, ci nu ALEGERE !
În această situaţie, consecvenţi cu atitudinea firească a unui partid comunist, care nu este lăsat să acţioneze, nici după condamnarea Statului contrarevoluţionar despotic, de esenţă feudalo-ecleziastică, de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului, apreciem că singura opţiune rezonabilă este ABŢINEREA de la vot.
De aceea îi chemăm pe toţi comuniştii şi simpatizanţii, pe toţi oamenii muncii ca, în semn de protest contra stării dezastruoase din ţară, fiind în imposibilitate de a ne exercita drepturile electorale şi, în general, toate drepturile politice, SĂ NU NE PREZENTĂM la CIRCUL DIN 30 NOIEMBRIE !
Pînă acum, la votările post-decembriste anterioare s-a consemnat un absenteism de circa 25 %, la care s-au adăugat alte 25 % voturi risipite pentru candidaţi care nu au fost admişi; de acum trebuie să demonstrăm că noi, adversarii tuturor găştilor post-decembriste autonumite "partide" sîntem cu mult mai mulţi - peste 85 %. Atîţi trebuie să lipsim ostentativ de la votări; poate că acest număr va da de gîndit, în primul rînd celor care nu există pe scena politică, deşi reprezintă majoritatea covîrşitoare a populaţiei, dar şi infractorilor şi slugilor lor care au acaparat toate locurile în Puterea ţării.
Jos Burghezia şi Moşierimea ! Moarte Imperialismului ! Trăiască SOCIALISMUL !
Prof. Gheorghe UNGUREANMU, preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

Niciun comentariu: