joi, 23 octombrie 2008

COMUNICAT

Biroul Permanent al Comitetului Naţional al Partidului Comuniştilor (Nepecerişti) a analizat situaţia relaţiei Partidului şi a Comuniştilor cu procesul electoral şi a ajuns la concluzia că, atît comuniştii cît şi simpatizanţii sau alţi oameni ai muncii nu manifestă niciun interes pentru propria emancipare, mulţumindu-se să urmărească pasiv circul celor cca. 40 de găşti numite "partide", toate ale burgheziei şi moşierimii, faţă de care se manifestă cu critici generalizate şi dure, mai ales pe tema minciunilor (care sînt, în esenţă, neadevărate, căci prin tot ce fac ele confirmă ceea ce spun constant de 19 ani: jefuirea ţării, desfiinţarea Statului, intrarea în imperiul european, în care am devenit slugi sociale şi naţionale, pămîntul străvechii Dacii să fie bază militară a blocului militar agresiv de tip fascist, NATO etc).
În condiţiile obligării candidaţilor la depunerea unei garanţii de un nivel exorbitant -bir esenţialmente banditesc şi discriminatoriu- Partidul Comuniştilor (Nepecerişti) nu a putut pregăti şi depune candidaturi din partea partidului şi s-a hotărît ca toţi cei care ar putea să-şi asigure suma impusă de legea neconstituţională să candideze ca independenţi.
Cu excepţia Preşedintelui, nici un alt comunist nu şi-a manifestat intenţia de a candida şi nici de a susţine candidaturile altor tovarăşi, astfel că nu vom avea niciun candidat la ceea ce rămîne, în acest fel, o MASCARADĂ şi o simplă votare, ca acţiune fizică (aplicarea ştampilei pe unul dintre reprezentanţii infractorilor).
De aceea, ştiind că pentru orice acţiune există acelaşi dezinteres, Partidul aflîndu-se, în fapt, în amorţire, Biroul Permanent a hotărîr următoarele;
1. Pentru revitalizarea activităţii şi a organizării proprii, Partidul îşi va reface întreaga componenţă şi structură;
2. Toţi comuniştii înscriţi sau alţii care se vor înscrie în partid, vor fi (re)înscrişi, exclusiv pe baza achitării taxei de înscriere, a plăţii cotizaţiei (pe trimestrul în curs) şi a primirii carnetului de membru.
3. Fiecare comunist (re)înscris devine membru al organizaţiei din localitatea de domiciliu (sau reşedinţă) şi are îndatorirea să activeze ferm pentru constituirea organizaţiei locale şi judeţene, conform prevederilor Statutului.
4. Toţi membri actualelor forme colective de conducere vor avea statut provizoriu pînă la data (re)constituirii organizaţiilor respective şi alegerea conducerii.
5. Pentru toate veniturile şi cheltuielile se procedează conform Statutului.
6. Orice document de partid sau de popularizare (carnet de memebru, adeziune, carnet de evidenţă, borderou, statut, program, ziar etc) se vor elibera numai contracost (direct sau prin ramburs).
7. În cadrul şedinţei Biroului Permanent s-au reînscris Ungureanu I. Gheorghe şi Radu I. Petre. 23 octombrie 2008
Proletari, nu acceptaţi să mai fiţi exploataţi ! Trăiască Socialismul
Prof. Gheorghe UNGUREANU, Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti)

Niciun comentariu: