sâmbătă, 7 mai 2016

8 Mai și 9 Mai - zile glorioase

 La 8 mai 99 e.d./ 2016 se împlinesc 95 de ani de la crearea Partidului Comunist, prin transformarea părții celei mai revoluționare a Comuniștilor (care se numeau anterior Socialiști) în partid deplin și consecvent revoluționar, avînd ca temei al întregii activități Doctrina Comunistă, care, după o glorioasă activitate ca partid guvernamental între anii 1945-1989, s-a autodizolvat practic, după ce și-a asasinat conducătorul, prin cea mai hidoasă și monstruoasă trădare.
Întregul partid a devenit invizibil, toți cei 3.831.000 declarîndu-se anti-comuniști, ceea ce a dus la vandalizarea țării, la distrugerea economiei naționale, la desființarea Statului, Romînia devenind o biată regiune a unor imperii hulpave (USA și UE), o guantanamă a acestora și a blocului militar de tip fascist NATO, ale cărui hoarde deja ne-au invadat Patria și tind la cotropirea și a frumoasei și nefericitei Basarabii.
În aceste condiții dezastruoase și periculoase, Partidul Comuniștilor are de dus o luptă grea și complexă pentru mobilizarea maselor populare în scopul redobîndirii Libertății sociale, Eliberării naționale și Dezrobirii multiple. Întru realizarea acestui scop, îi chem pe Oamenii Muncii să se înroleze de îndată în partidul propriu, astfel încît la alegerile parlamentare din toamnă să obținem un procent semnificativ care să nu mai permită burghezo-moșierimii și ”stăpînilor” din exterior batjocorirea țării și a poporului.
Folosim prilejul de a menționa apropiata sărbătorire a Zilei Victoriei împotriva Fascismului german, (pentru noi Ziua Victoriei avînd și alte semnificații) la care Poporul Dac (poreclit Romîn) și-a adus o însemnată contribuție, nerecunoscută loial (din păcate) de ceilalți aliați învingători, iar în ultimii ani a fost total pîngărită, înlocuită cu ”evenimente” ale șmecheriilor religioase, absolut denigrante, mai ales pentru poporul nostru, total și permanent ne-religios..
           Pentru ambele aniversări îi felicit pe toți Oamenii Muncii și mai ales pe Veteranii luptători pentru libertatea patriei și progresul social-economic și îi cinstim pe Eroii morți în aceleași scopuri, condamnînd pe cei care ne duc tinerii în alte țări să lupte și să moară în slujba capitaliștilor, imperialiștilor și fasciștilor.
          Anunțăm pe tinerii din familiile Oamenilor Muncii că, în cadrul Partidului Comuniștilor, vom institui o organizație a tinerilor comuniști, cu structură teritorială, în care vor putea intra, la cerere, persoane de la vîrsta de 14 ani. Această organizație va fi o Școală instructiv-educativă în care se vor forma viitorii Comuniști, după buna experiență cunoscută a UTM-UTC
7 mai 99 e.d./ 2016
Prof. Gheorghe Ungureanu

Niciun comentariu: