sâmbătă, 12 martie 2016

Nu ne ocupăm de Inamici !

Colaboratori din diferite județe, mă atenționează alarmați că foști tovarăși din diferite grupuri autodeclarate Comuniste -de fapt este vorba de multe găști peceriste- le cer, sub imperiul unor ”ultimatumuri”, să abandoneze Partidul Comuniștilor, pe considerentul că acesta ar fi inamicul lor.
Nimic nu este mai adevărat: da, noi am precizat întotdeauna, chiar din 22 decembrie-cel-negru, că peceriștii sînt inamicii noștri, cu care vom fi de-a pururi în conflict deschis și ireductibil, așa cum toți ceilalți, indiferent ce clase sociale reprezintă, sînt adversari politici, chiar dacă reprezintă și exprimă interesele Burgheziei, Moșierimii sau Bancherilor, cu care ne aflăm în competiție pentru cucerirea Puterii.
Nu trebuie să ne supărăm, stimați tovarăși, peceriștii, în frunte cu ciocoimea peceristă, au o principală primă și constantă caracteristică: trădarea, față de care Muncitorii și Țăranii, alți oameni ai Muncii pot înțelege ușor situația și să-și retragă voturile, date timp de 26 de ani, de la găștile de dreapta, extremiste, teroriste și chiar fasciste, între care ilustrissimă este gașca cea mare - PSD. Aceasta trebuie înlăturată cu ghearele de la Putere; cele de dreapta neascunsă (PNL, PNȚ, PMP etc) vor pica de la sine, cu ușurință.
Problema noastră este, așa cum direcționează documentele constitutive ale Partidului Comuniștilor, să afirmăm interesele claselor sociale fundamentale -Muncitorimea și Țărănimea- ci nu să ne mocirlim în criticarea celor insensibili la vorbele noastre abia șoptite...
Stimați tovarăși, dacă sînteți Comuniști, nu pierdeți nici un minut; înscrieți-vă în Partid, depuneți-vă candidaturile și pregătiți popularizarea Partidului Comuniștilor și a candidaților noștri. Dacă vreți, veți învinge ! Succes !
12 martie 99 e.d./ 2016.
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: