vineri, 12 februarie 2016



PARTIDUL COMUNIŞTILOR
                           Proletari, nu acceptaţi                                                                                                     
                           Să mai fiţi exploataţi !
                              11 februarie  99 e.d./ 2016

C o m u n i c a t


Partidul Comuniștilor a obținut o nouă și importantă victorie, reapărînd pe scena politică națională a doua oară după 22 decembrie-cel-negru (anul 73 e.d./ 1989), prima înființare, de la 23 martie 78 e.d./ 1996, fiind acceptată de autoritățile Contrarevoluției abia după un proces de 11 ani și numai în urma Hotărîrii Curții Europene a Drepturilor Omului din 3 februarie 89 e.d./ 2005, dar în anul 97 e.d./ 2014 partidul a fost radiat pentru neparticiparea la ”alegeri”.
            Actuala înregistrare oficială a Partidului Comuniștilor, dispusă prin decizia irevocabilă a Curții de Apel București la data de 10 februarie a.c., dă cale liberă partidului oamenilor muncii reorganizat, la data de 23 aprilie 98 e.d./ 2015, în orașul Curtea de Argeș, ca și prima oară, Avem onoarea să notăm că, de data aceasta, cererea de înregistrare a avut susținerea publică și neechivocă a Ministerului Public (procuratura), fapt de semnificativă importanță.
            Este necesar ca, în perioada imediat următoare, toți cei care doresc să realizeze solidaritatea de clasă a oamenilor muncii –în primul rînd a claselor sociale fundamentale, Muncitorimea și Țărănimea-  să se înroleze în partidul propriu, avînd de-acum, iarăși, posibilitatea să spunem, cum a făcut-o V.I.Lenin în urmă cu un secol, ”Există un asemenea Partid !”
            Reamintesc unele dintre elementele esențial definitorii ale Partidului Comuniștilor: noi vom afirma, reprezentînd și apărînd, interesele oamenilor muncii, în spirit altruist și în deplin respect pentru cei pe care îi susținem, dar și pentru adversarii politici (ca partide sau persoane fizice); nu vom nega pe alții, ci ne vom mobiliza și promova pe adepții Muncii; nu ne asumăm nici meritele și nici erorile trădătoarei ciocoimi peceriste; dezavuăm, cum am făcut-o și pînă în decembrie-cel-negru, cultul deșănțat al personalității; nu sîntem și nu vom deveni niciodată partid al ”întregului popor”; luptăm consecvent împotriva Exploatării, Asupririi și Robiei; scopul imediat și permanent este cucerirea Puterii la fiecare nivel (Primar, Consilier local și județean, Președinte CJ, Deputat, Senator, Președinte al Republicii); vom cere și vom realiza (cînd vom fi majoritari) reorganizarea democratică a statului și a țării (cu prezența în Putere a 85 % Muncitori și Țărani, așa cum sînt în societate), ieșirea din Imperiul European și din blocul militar agresiv NATO, refacerea alianțelor cu statele tradițional prietene, ruperea legăturilor de slugărnicie față de orice organisme financiare internaționale sau mondiale, reluarea numelui străvechi al țării –Dacia- și al Poporului Dac…
            Stimați tovarăși, Oameni ai Muncii,
            Iată Partidul dv. care vă așteaptă; dv. sînteți cei care să-l căutați. Începeți cu adeziunea scrisă, continuați cu organizarea pe localitate și județ, aducerea contribuției de care, împreună, aveți nevoie și sînteți în stare s-o realizați.  Puteți contacta direct Comitetele județene, în formare, sau Comitetul Național la adresele: poștală – Oraș Curtea de Argeș, Bd. Basarabilor, bloc E 2, scara A, etaj IV, apart. 12, județul Argeș, tel/fax 0248.722546, mobil 0745.056752, electronică daciapcn@yahoo.com
            Precizăm că în fiecare țară din Imperiul European și din afara lui, precum și din întreaga lume unde trăiesc cetățeni ai Romîniei vom înființa organizații ale Partidului Comuniștilor și vom propune candidați în raport, legal, cu numărul votanților, toți muncitorii de acolo avînd libertate de inițiativă.
            Cu cele mai călduroase urări de sănătate și împliniri, pentru fiecare om al muncii, pentru familiile dv. și pentru tovarăși !
            Sugerăm să ne contactați, în principal, pe adresa electronică

Prof. Gheorghe UNGUREANU,
Președintele Partidului Comuniștilor


Niciun comentariu: