duminică, 28 februarie 2016

Pumnul sau CUVÎNTUL ?

De cînd a apărut Doctrina Comunistă (1847) și pînă astăzi, în toate țările lumii, ca expresie a dorinței Muncitorilor și Țăranilor exploatați, organizațiile acestora au prezentat lupta de clasă ca pe un război propriu-zis, fizic, între cei exploatați și exploatatori. Dezvoltată și finalizată de noi, Doctrina Comunistă, ca doctrină a Libertății totale, depline și definitive, complexă, unică și unitară, nu presupune lupta fizică -cea din junglă- ci disputa ideologică, pe proiecte social-economice între clasele  sociale existente.
Așadar, în simbolurile și textele noastre nu veți găsi Pumnul, Bîta, Ranga, Pistolul, Pușca și nici Zeghea vărgată; noi, majoritari în Putere, nu vom exercita presiuni asupra niciunei persoane, niciunei clase sociale. Nu vom prelua de la nimeni decît averile Poporului care au fost furate, vom continua, ca în timpul regimului democrat (1948-1989), să desființăm închisorile (toate, fără excepții, fiind construite de moșieri și burghezi pentru nimicirea Țăranilor și Muncitorilor). Singurul criteriu pentru apreciere a oricărei persoane va fi Munca, noi punînd în aplicare imediat, principiul Comunist ”De la fiecare după capacitate, fiecăruia după Muncă”, orice alt criteriu de repartiție va fi abolit.
Adăugăm că, chiar din prima zi de majoritate a Comuniștilor în Putere, vom institui prețul unic la toate mărfurile, pentru stimularea concurenței calitative și eliminarea celei cantitative, precum și ecartul maxim pentru orice bancă de 1 %, urmărind ca toate băncile străine, jefuitoare ale Poporului, să dispară.
Precizăm că, eliberați din înălțimile unde s-au cocoțat fraudulos, prin crimele monstruoase din decembrie 1989, cei bogați vor beneficia, ca și Oamenii Muncii, de libertatea Cuvîntului, inclusiv în organizarea Partidelor lor politice, cu condiția obligatorie pentru orice organizație politică, să-și declare deschis, neechivoc, ce clasă socială reprezintă și care îi este scopul, de exemplu: restaurația Feudalismului, a Capitalismului, a Sclavagismului, așa cum Oamenii Muncii spun deschis și clar, scopul noastru este construirea Socialismului, adică societatea umană și democrată.
Astfel lupta pentru existență, specifică junglei și pădurii, va fi înlocuită cu lupta de clasă, ale cărei arme sînt Cuvîntul și organizarea politică, fără nicio îngrădiri (exceptînd extremismul, terorismul, fascismul, organizările etnice și religioase - care nu au ce căuta în Politică).
28 februarie 99 e.d./ 2016
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: