marți, 16 decembrie 2014

Comunicat



Partidul Comuniștilor

Ofertă publică pentru reorganizarea Partidului
Sediul Partidului Comuniștilor (Nepeceriști)
Curtea de Argeș
…………………………………………………………….
          Președintele fondator al Partidului Comuniștilor (Nepeceriști) înființat la 23 martie 80/1996 la Conferința Națională de la Curtea de Argeș, județul Argeș -înscris abia în anul 90/2006 și radiat de in-Justiția peceristă în anul 98/2014, pentru motivul (formal întemeiat) că nu am candidat la ”alegerile” din perioada 2004 (?)-2013- face claselor sociale fundamentale, Muncitorimea și Țărănimea, tuturor Oamenilor Muncii, următoarea ofertă publică:
1.          Asigurăm îndrumarea tehnică pentru reorganizarea Partidului Comuniștilor, punînd la dispoziție tuturor solicitanților modelul Listei susținătorilor, îndrumări tehnice, sprijin informal și organizatoric.
2. Nu cerem sprijin de la colaboratori, ci noi le oferim lor sprijinul nostru calificat
acordîndu-le, contra cost, materiale tipărite (articole, pliante, fluturași, broșuri, cărți, proiecte pentru Statut și Program etc), organizarea de întruniri zonale ori naționale etc.
3. Apreciem că pentru fiecare Comună sînt suficiente 15-20 de semnături, iar pentru Oraș 50-100.
   4. Concomitent cu întocmirea Listelor de susținători se face și organizarea provizorie, după următorul Regulament:
a. Colaboratorul care a înscris minimum trei membri la Comună și minimum 10 la Oraș devine Secretar al organizației;
 b. Cînd într-un județ s-au consemnat minimum cinci organizații locale provizorii, se constituie organizația județeană, cu un Comitet Județean format din Secretarii pe localități;
c. Secretarul cu cei mai mulți înscriși devine Prim-secretar privizoriu al organizației județene;
d. Prim-secretarii județeni împreună cu cîte un membru ales în Conferința județeană provizorie (fără altă funcție) devin membri ai Comitetului Național provizoriu; care lucrează sub președinția Inițiatorului
e. Comitetul Național Provizoriu cu reprezentanți din cel puțin zece județe, își alege un Birou Permanent format din 3-5 membri, condus de un Secretar Central;
f. Toți cei aleși în localități, județe, Comitetul Național Provizoriu și Biroul Permanent sînt confirmați în scris de Inițiatorul reorganizării Partidului;
g. După constituirea Comitetului Național Provizoriu, a Biroului Permanent Provizoriu și a Comiteteor județene provizorii, confirmarea noilor organizații și a celor aleși se face de organul provizoriu superior.
   5. Cheltuielile pentru întreaga activitate de complectare a Listei susținătorilor (formulare, deplasări pentru contactarea colaboratorilor, întruniri, adunări și conferințe, convorbiri telefonice, taxe poștale, protocol etc) se asigură de tovarășii înscriși în liste (începînd cu primul) sau de alți tovarăși; nu acceptăm contribuții materiale de la bogătași (burghezi, moșieri, bancheri, slugi ale lor).
   6. Pentru a putea participa la alegerile din 100/2016, toate Listele de susținători trebuie să fie complectate pînă la 1 mai 99/2015.
   7. Pentru orice relații și contacte vă recomand ca, pînă la încheierea organizării provizorii, să utilizați adresa Inițiatorului Partidului: Prof. Gheorghe UNGUREANU, Oraș Curtea de Argeș, Bd. Basarabilor nr. 5, bloc E 2, scara A, etajul IV, apart. 12, județul Argeș, tel/fax  0248.722546, telemobil 0745.056752, adresă electronică  daciapcn@yahoo.com  .
   8. Recomand ca Secretarii locali și Prim-secretarii județeni să adauge propria adresă și să multiplice această Ofertă.
Acest text poate fi imprimat sub orice format
Curtea de Argeș, 9 decembrie 98/2014








Niciun comentariu: