miercuri, 7 mai 2014

Există o singură alternativă - BOICOTUL !


 
            Mă întreabă mulți, pe stradă sau la telefon, cum să procedeze, dacă se duc la votare (ei spun ”alegere”, semn că n-au citit bine articolele mele !), de vreme ce eu sînt contra tuturor găștilor numite ”partide” fiindcă toate sînt peceriste și, deci, anti-democrate.
            În consecință voi repeta răspunsul meu, prezent foarte des în articole și în cărți, precizînd de la început că, în toate cazurile post-decembriste –cu excepția cînd eu însumi am putut candida- a fost vorba de votare, ci nu de alegere, sens în care.corectez întrebările care mi-au fost adresate și subliniez că răspunsul meu se referă la votarea din 25 mai 98 e.d..
            Partidul Comuniștilor (Nepeceriști), pe care îl reprezint în calitate de Președinte, nu a putut depune candidaturi și, deci, nu-l veți găsi în liste, deoarece pecerista guvernare post-decembristă contrarevoluționară nu ne-a permis să candidăm, partidul nostru fiind radiat din lista partidelor înregistrate la Tribunalul București, în urma încheierii celui de-al treilea proces (în luna martie a.c.) promovat de Parchetul București, în acest scop.
            În consecință, infractorii, burghezii, moșierii, bancherii, slugile lor, însumînd cam 3 % din numărul total al votanților –care m-au întrebat sau care vor citi acest articol- se pot duce optimiști, ca de fiecare dată în cei 25 de ani, că ei vor avea ce alege: toate listele cuprind pe reprezentanții opțiunilor politice ale lor, căci toate ”partidele” și toți candidații independenți sînt exponenții contrarevoluției, susținători ai Imperiului Cotroman Romano-German European.
            În aceeași situație se află și telectualitatea trădătoare, adică alt procent de cca 10, toți așteptînd după votare grase recompense de la clanul ciocoiesc al dragnilor, pe care îl slujesc de la 6 martie 1945 și pînă astăzi, 1 Mai 98.
            Rămîne problema grosului format din clasele sociale fundamentale – Muncitorimea și Țărănimea, cei care însumează cam 85 %, pentru care repet aici răspunsul meu grav și responsabil privind participarea lor la circul votării și la modul de a vota. Acești CEI MULȚI care ați uitat că-n ”voi e Număr și Putere” (Eminescu), veți vota -CUM FACEȚI MEREU DE 70 DE ANI- punînd ștampila pe oricare dintre ciocoi, căci toți sînt peceriști, inamici ai dv.
            De altfel, nu are nici o importanță cîți vă deplasați la secția de votare și pe ce nume aplicați ștampila; rezultatele vor fi numai cele ordonate de dragnii diriguitori. Eu știu din timpul regimului democrat (Socialism) că mult peste jumătate dintre votanți nu veneau la urne, dar erau întotdeauna votați fie de capul familiei, fie de către peceriștii desemnați; eu singur rămîneam nevotat, căci partizii știau și se temeau că-i voi reclama, în ipoteza că refuzam să vin la votare; de multe ori trimiteau după mine, mașina instructorului de partid și votam în mijlocul sălii, în văzul tuturor din comisie, înmărmuriți de ceea ce vedeau: tăiam numele candidatului, inclusiv la Marea Adunare Națională (de exemplu Constantin Drăgan, Alexandru Stanislau Codarcea…) și scriam Ungureanu I. Gheorghe…
            Chiar atunci și acolo ori mai tîrziu, unii mă întrebau mirîndu-se: ”De ce ați votat așa ?!?”, iar eu le răspundeam ostentativ, invariabil și mîndru, cu sentimentul datoriei împlinite: ”Am respectat și am aplicat îndemnul conducerii Partidului dv: să-l alegem pe cel mai bun; eu așa am făcut !” Aproape întotdeauna din comuna mea (Cicănești) se raporta ”un vot împotrivă”…
            La votarea de acum doi ani, am fost la cabine împreună cu un coleg (de școală și de partid), am votat, apoi ne-am plimbat cîteva ore în sus și-n jos pe lîngă secția de votare și cîrciumă (vecine, aflate cam la zece metri una de alta), cu care ocazie am constatat și am reținut că a fost o participare extrem de scăzută, mai scăzută decît în toți ultimii 50 de ani, tot așa cum am văzut și la Curtea de Argeș; cred că în toată țara nu au fost la vot mai mult de 25-30 %; deci, nu puteau fi 7,4 milioane, ci… 4,7 !
Am mai observat un alt fenomen absolut specific în imperiul dragnilor: toți votanții erau dirijați discret, de departe, mai întîi la cîrciumă –unde permanent erau toarte locurile ocupate, de unde  plecau, unul cîte unul la votare. Am mai remarcat că toți (cu excepția noastră) aveau în pahare aceeași băutură (noi am băut doar cafea, iar vînzătoarea ne-a primit banii) și pe nimeni nu am văzut… plătind !. Colegul meu, hîtru ca orice țăran, însinua: ”Îmi e clar că s-a dat o singură comandă…”.
            Dacă putem să facem ceva pozitiv la 25 mai, mă întrebați ? Da, putem - un singur lucru: să nu ne prezentăm la vot, în masă, apoi să spunem în gura mare că noi, CEI MULȚI, nu am fost la vot, aceasta pentru că împotriva despotismului politic post-decembrist nu avem decît o singură armă: BOICOTUL. Astfel, atît guvernanții cît și noi, vom ști că au fost votați de o mică majoritate dintr-o mare… minoritate !
            Boicotînd pe despoți, ne cîștigăm libertatea de-a ne numim adversari ai lor ! Succes !
Bughea de Jos, 1 Mai 98
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: