sâmbătă, 15 februarie 2014

”Ieșiți în stradă contra burgheziei și moșierimii !”


  
                                      

           

Un vechi lălăitor pecerist, prezent la diferite întruniri ”de stînga” și, de cîțiva ani la Internet, unde se definește drept Comunist, cum se (și ne mint) mulți peceriști, permanent și total anti-comuniști) trimite mereu cîte un mesaj (care vine și la mine) de tipul ”CETATENI!. Iesiti in strada contra burgheziei si mosierimii! Iesiti in strada pentru a va pune in frunte partidul vostru, partidul comunist!
Cum este textul -din afara Limbii romîne- așa este și conținutul: din afara și împotriva Doctrinei Comuniste și a politicii comuniste, unii (dintre ai săi, care -și ei- vomită tot sub firma ”Noi, Comuniștii”) îl apostrofează zicîndu-i că este nepriceput, fără experiență, că nu are ”în spate” un grup sau o organizație, că de cîte ori s-au organizat ieșiri în stradă ”contra burgheziei și moșierimii”, n-a venit decît singur, iar toți cei vreo zece-cincisprezece mobilizatori pentru stradă, împreună cu grupurile sau ”partidele” lor au fost, de cele mai multe ori, în strada invocată, cam… trei-patru inși !
De ce, oare, este așa ? Care o fi explicația ?!? Toți știu, nimeni nu vrea să-și exprime gîndurile: în stradă nu ies, după 22 decembrie, decît găști ale peceriștilor de dreapta contra altor găști ale peceriștilor de dreapta, pentru a-și juca rolul lor de circari, în fața tîmpitizaților ventuzați la televizoare, urmărind unul din două finalizări sau chiar pe amîndouă dintr-odată: pentru a-i impresiona pe cei mulți (circa 80 %, majoritatea lipsită de drepturi elementare, formată din clasele sociale fundamentale, Muncitorimea și Țărănimea) în scopul de a obține satisfacția că poreclita clică politică se înfruntă pe viață și pe moarte pentru Binele scumpei Țări.
În consecință, fiecare dintre găști (toate intrate fraudulos în parlamentul anticonstituțional) așteaptă și va obține, în raport de lexicul și decibelii utilizați, stipendiile și privilegiile bine-meritate (în fruntea tuturora ținînd steagul Imprecantul șef, Tudor Barbu, pepededistul autoteleportat la o gașcă mai de soi, desigur tot din Ciocoi) între… conservanți (căci DD-ul și-o fi epuizat putințele), astfel împiedicîndu-se clarificarea intelectuală și mai ales psihică a maselor populare, cu concluzia că în viitorul parlament vor intra tot cei care ies din cel anterior, iar aceasta se întîmplă de… 24 de ani (după alți 45 de ani tot ai lor) !
Mai este însă un scop: circul public dintre găști are și o cauză și o finalitate reale: o gașcă își devorează găști adverse ori componenți ai acestora care, fiind prea competenți, sug prea mult din vlaga năpăstuitului Popor și nu mai rămîn părți ”egale” pentru celelalte găști; din acest motiv, s-a statornicit un armistițiu total și cam ciudat al tăcerii cînd corifei dintr-o gașcă sînt înhățați (poate pe drept) de forța pe care toate găștile la un loc au declarat-o ”Putere” (singura țară cu o astfel de inepție neadmisă nici de un gimnazist !)… independentă, cu magistrați… inamovibili ! (Ceea ce nici în cele mai crunte regimuri despotice nu se mai întîmplă la un nivel ca în țara noastră)…
Strategia ciocoimii peceriste prinde foarte bine: ies credulii în stradă, poliția (și alte forțe) au ce ciomăgi, și motive pentru a pretinde salarii mari mari și rînduri mai ample, anti-presa are din belșug subiecte pentru nechezări, la votările care urmează vor fi prezenți tot mai puțini sîcîitori cu întrebări alcoolizate ”Eu cu cine votez ?”, în vreme ce telectualii cei mari și bogătașii, dirijați cu competență de unicat strateg planetar de tovarăși dragni anunță cu emfază cifre de 7,4 milioane, necontînd că chiar și inversul cifrelor (4,7) ar fi fost exagerat…
Niciunui pecerist care-și zornăie titulatura de Comunist nu-i trece prin căpșorul plin de goluri să-i cheme pe cetățeni la organizarea partidului propriu care să fie al Comuniștilor, ci nu doar numit comunist ! Organizare care nu se face și nici nu se poate face în stradă, iar fiecare Ciocoi pecerist lasă a se înțelege că el, chiar el, este Comunistul și Partidul rostuit pentru salvarea tuturor.
În vreme ce toți cei 3.800.000 de peceriști, cu sutele lor de găști, care umplu toate organele de Putere, precum și ale Adminuistrației și Justiției, rad din lista partidelor politice pe singurul partid autentic – Partidul Comuniștilor (Nepeceriști), împrejurare petrecută (repetat) la 11 februarie a.c. (fapt despre care vom vorbi într-un articol viitor).
14 februarie 98
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: