miercuri, 29 ianuarie 2014

Barbarii lumii amenință Siria !






Smintiții care conduc guvernele fasciste ale unor state, în absența opoziției ferme a Rusiei și Chinei –care au trecut, de 20 de ani, la Capitalism- poate chiar cu acordul secret al acestora, ară cu bombe stat după stat, ținta lor fiind înlăturarea oricărui regim politic democrat și independent față de extremismul, terorismul și fascismul mondial, puternic susținute de Organizația Nimicirii Umanității.
Sub cupola otrăvită a O.N.U. (Organizația Nimicirii Umanității), guvernele barbare și fasciste ale unor țări (USA, Anglia, Franța, Australia, Noua Zeelandă) au organizat și au înfăptuit, după anul 73/1989, nenumărate agresiuni împotriva unor state și popoare care cunoșteau stabilitate politică și o evoluție economică pozitivă, asigurate de regimuri politice progresiste și chiar democrate.
Intervenții secrete, antrenarea și înarmarea unor forțe militare și paramilitare, diversiuni și atacuri teroriste sau adevărate războaie devastatoare au săvîrșit Barbarii lumii, în frunte cu guvernanții USA, sau Franței, în diferite părți ale lumii: Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină, America de Sud…
După dezastrele monstruoase din Irak, Afganistan, Iugoslavia, Libia, Egipt și altele –finanțate și executate de barbarii fasciști și slugi ale lor- a venit rîndul Siriei, placa turnantă a echilibrului în Orientul Apropiat, care este deja în colimatorul barbarilor, aceștia provocînd imense pierderi omenești și materiale, prin intermediul bandelor de răzvrătiți interni și ”mondiali”, plasați prin toate țările unde mai există Patriotism și poziții opuse globalizării și imperiului fascist mondial.
Urangutanul din fruntea USA, care este cel mai slab om politic de pe planetă –căci numai cei slabi și îngîmfați alunecă peste alții- după ce i-a plătit și i-a înarmat pe rebeli –care au folosit, probabil, și arme chimice, de nimicire în masă- îi acuză pe victime și se pregătește să-i atace oficial, pentru că Patrioții sirieni și autoritățile au îndrăznit să reziste.
Bineînțeles că ceilalți guvernanți fasciști –cum au făcut-o mereu- au ridicat glas de sprijinire a agresiunii; nu ne-am mirat că în fruntea acestora s-a aflat chiar Președintele Franței, demn urmaș al lui Scaraoski, precedesorul.
Comuniștii Romîni, dezaprobă și condamnă agresiunea Barbarilor împotriva Siriei, ceea ce știm și constatăm cu orice prilej, reprezintă și voința maselor populare din țara noastră, precum și din alte țări ale lumii, inclusiv din cele cu guvernanți fasciști. Este necesar însă ca popoarele din statele respective să se dezică și să-i înlăture de la Putere și guvernare pe Barbari.
Avem convingerea că Președintele Siriei și armata acesteia vor da o ripostă energică și eficientă pentru zdrobirea agresorilor.
Moarte Barbariei Mondiale !
1 septembrie 97
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: