joi, 6 septembrie 2012

Sesizarea Procurorului General

Partidul Comuniștilor (Nepeceriști), persoană juridică legal înscrsă ca partid -cu sediul în orașul Curtea de Argeș, strada Bd. Basarabilor nr. 5, bloc E2, scara A, etajul IV, apart. 12, județul Argeș, telefon 0745.056752, 0754678581, tel/fax 0248.722546- reprezentat de prof. Gheorghe UNGUREANU, avînd funcția de Președinte, sesizăm faptul, de extremă gravitate, că rezultatul Referendumului din noiembrie 2009, care constituie Ordinul Suprem al Poporului nu a fost aplicat, în sensul că nici pînă astăzi nu s-a organizat Parlamentul unicameral format din maximum 300 de Deputați, în ciuda eforturilor depuse în acest sens de Președintele Republicii.

Apreciem că acest abuz cade în răspunderea conducerii celor actuale două Camere ale Parlamentului (devenit neconstituțional) și vă rugăm ca, de urgență, să dispuneți luarea măsurilor legale împotriva infractorilor.
Urgența este dată de faptul că puciștii din iunie-august 2012 vorbesc iresponsabil de organizarea alegerilor ”parlamentare” pentru parlamentul care nu mai există, în raport de voința Poporului, căreia trebuie să i se supună, necondiționat, orice persoană fizică și juridică.
Vă solicităm ca, imediat, să dați publicității un Comunicat pentru a înștiința electoratul, partidele politice, precum și autoritățile Administrației (Președintele Republicii, Guvernul, Autoritatea Electorală Permanentă) despre depunerea acestei sesizări.

PREȘEDINTE,
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: