sâmbătă, 4 august 2012

Romînia nu are decît un Președinte: Traian Băsescu !

Asociaţia de Luptă Împotriva Abuzurilor (A.L.I.A.)
P.j. sentinţa nr. 5 din 29 aprilie 1992, Judecătoria Curtea de Argeş
Sfatul Naţional
Cod de Înregistrare Fiscală nr. 28502171 din 18 mai 2011
Nr. din 3 august 2012

Președintele nu mai este suspendat !

Asociația de Luptă Împotriva Abuzurilor (ALIA), în apărarea intereselor cetățenești majore ale membrilor săi declară prin acest Comunicat că nu-l mai consideră suspendat pe Președintele Republicii, Traian Băsescu, chiar din seara zilei de 29 iulie 2012, după comunicarea rezultatului Referendumului.
La închiderea votării s-a stabilit de organismul electoral că din cei 18.292.514 votanți s-au prezentat la vot mai puțin de jumătate; deci suspendarea Președintelui nu a fost confirmată de electorat, nemaicontînd cîte persoane au votat ”pentru” și cîte au votat ”contra”. Nu uităm că multe milioane de votanți nu au fost prezenți la votare, deși apar votați iar alții figurează că au votat de mai multe ori, ca rezultat al manevrelor frauduloase ale persoanelor din birourile electorale, confirmate de sesizările depuse și de procentele peste 100 din multe localități ale celor prezenți la vot, deși afluența și cozile de la secții au fost cele mai mici față de alte acțiuni asemănătoare.
Rezultă că Președintele Republicii este reintrat în atribuții chiar din 29 iulie 2012, iar continuarea circului Ponta-Antonescu devine și mai penibilă cu adăugarea girului autodenigrant al Curții Constituționale care, în ciuda faptul că este compusă din juriști, nu-și înțelege rolul și nici sensul termenilor. A valida înseamnă ”a confirma, a recunoaște valabilitatea” (DLRM) rezultatului în raport de ipoteza prestabilită. Rezultatul este comunicat imediat de către Biroul Electoral Central (finalizat ulterior fără deosebiri modificatoare, iar ipoteza –privind numărul electorilor și condiția prezenței majoritare la urne- este deja prestabilită, actualizată și utilizată anterior cu numai cîteva săptămîni.
Nici un drept nu are CCR să accepte șmecheria guvernului și a înlocuitorului de la Președinție, iar o refacere (chiar în sensul corectării justificate) a listelor electorale nu poate produce efect decît pentru viitor, Președintele Republicii, Traian Băsescu, este revenit la funcție din seara zilei de 29 iulie; dumnealui trebuie să-și reia și să continuie exercitarea drepturilor și îndatoririlor din acel moment, înlăturîndu-l imediat pe uzurpator. Poporul și statele lumii nu trebuie să recunoască drept valabile decît actele Președintelui Republicii, Traian Băsescu.
Față de nerușinarea ponto-crinistă, considerăm necesară atenționarea publică a circarilor de către Președintele Republicii, iar organismele europene și ale ONU au datoria să reacționeze corespunzător.
Cît privește slujirea de către CCR a jocului făcut de puciști, se impune ca acest organism să fie desființat, iar persoanele vinovate de susținerea puciștilor să fie trase la răspundere, pentru repetatele abuzuri grosolante; Romînia nu are decît un Președinte, pe cel ales: Traian Băsescu !
DELEGAT NAȚIONAL AL ALIA,

Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: