miercuri, 8 august 2012

Poporul a fost... demis ?!?




Banda ponto-crinistă refuză să respecte rezultatul propriului Referendum ! Știe bine că s-au prezentat la vot circa două milioane de votanți, restul buletinelor fiind introduse în urne, cu ambele mîini, de către organizatorii mascaradei.

În ciuda furturilor grosolane, verdictul era clar din seara lui 29 iulie: mascarada a eșuat, Președintele Traian Băsescu, suspendat abuziv, își reia funcția (chiar din acea seară).. Faptul că este împiedicat să-și exercite atribuțiile, reprezintă un șir de infracțiuni grave, pentru care Procurorul General trebuie să ia de urgență măsurile care se impun.

În timp ce Președintele Republicii este împiedicat să-și exercite mandatul -și chiar să funcționeze la sediul funcției !- Uzurpatorul rînjește în fotoliul prezidențial și chiar face pe clovnul primind... jurămîntul unor miniștri, drept și datorie care revin exclusiv Președintelui.

Răspunzînd cererilor Comisiei de la Geneva, Partidul Comuniștilor (Nepeceriști) își face încă o dată datoria și cere autorităților Puterii, Administrației și Justiției, inclusiv Curții Constituționale, să dispună de urgență intrarea în legalitate prin reinstalarea Președintelui legitim, izgonirea Uzurpatorului de la Palatul Cotroceni și deferirea organelor de cercetare penală a autorilor puciului din iunie-august a.c.

Nesimțirea puciștilor a atins cote maxime și ei nu se sfiesc să considere ca legal ceea ce au făcut în fapt: demiterea Poporului ! Căci aceasta înseamnă nerespectarea rezultatului Referendumului care este, potrivit Constituției, OBLIGATORIU.



7 august 96

Prof. Gheorghe UNGUREANU,

Președintele Partidului Comuniștilor (Nepeceriști)

Niciun comentariu: