vineri, 3 august 2012

C.C.R. - gașcă peceristă anti -constituțională


Fiind numiți –ci nu aleși- și încă pe criterii ne-profesionale, judecătorii care compun Curtea Constituțională, deveniți infailibili –ca toți magistrații, dintre care mulți ne batjocoresc- ne-au făcut încă o dovadă a incapacității crase în aplicarea corectă a Legii.

De fapt, amînîndu-și obligația de a valida votarea din 29 iulie, C.C.R. a demonstrat că nu stăpînește proprietatea termenilor și astfel a intrat în jocul măscăricilor puciști și a pus încă o dată umărul la surparea a ceea ce mai rămăsese din penibilul nostru Stat, chiar dacă în 12 septembrie ar da o soluție corectă, respingînd năzdrăvăniile măscăricilor...

De altfel, în toată perioada Referendumului, inclusiv prin admiterea lui, deși i-a ieșit din gușă că Președintele nu a săvîrșit nicio abatere gravă –deci, trebuia să respingă aberația demiterii, aceasta situîndu-se în afara cadrului constituțional- C.C.R. a făcut jocul puciștilor, pe care, normal, trebuia să-i trimită la tovarășa Koveși care să le arate calea spre pușcărie...

Deosebit de toate votările post-decembriste, la cea din 29 iulie a.c. nu a fost coadă a votanților la nicio secție de votare, ceea ce înseamnă că voturile au fost introduse în urne, cu zecile ori cu sutele, de către peceriștii manevranți din birourile secțiilor de votare; nu avem în vedere circul special pregătit, pe alocuri, pentru ziariști, de la ora închiderii.

Acțiunea de validare a votului presupunea obligația de a constata regulile jocului cu datele ipotezei (aceleași din urmă cu 29 de zile, prezentate de aceiași actori, la ”alegerile” locale, validate deja) ; chiar în seara lui 29 iulie constatarea era certă, iar Președintele trebuia să revină la funcție chiar din 30 iulie (așa cum se pronunțaseră și lălăitorii puciști).

Știu că membrii C.C.R. nu sînt corecți: mi-au respins abuziv multe cereri, iar pe același text, aceeași teză, aceeași cerere –dar a unuia Voiculescu- C.C.R. s-a pronunțat invers decît în cazul meu, admițînd excepția și determinînd modificarea esențială a legii actualei poliții politice post-decembriste, C.N.S.A.S.

Cînd vom reveni la un regim democrat, vom desființa asemenea găști peceriste anti-constituționale.

3 august 96

Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: