luni, 18 aprilie 2011

Mesaj pentru Cuba Eroică

Tovarășe J.L. Forneo,

În numele Partidului Comuniștilor (Nepeceriști) din Romînia, vă mulțumesc în modul cel mai călduros pentru imensa bucurie și rarissima satisfacție -pe care ni le-ați oferit, cu amabilitate- de a vedea grandioasa manifestație prilejuită de aniversarea a 50 de ani de la Victoria Cubei Eroice, de la Playa Giron !

Am retrăit momentele de înalt entuziasm de acum 50 ani cînd, cu întreaga existență afectivă și mentală, eram prezent la Playa Giron și vibram cu fiecare celulă pentru succesul luptei Poporului Cubanez împotriva invadatorilor mercenari, organizați, dotați și susținuți de imperialiștii barbari și fasciști care conduc bastionul Barbariei Mondiale - USA.

Ne-am bucurat atunci, într-o explozie fără margini, ca și acum și păstrăm în inimi și în minte ca pe cea mai luminoasă icoană, figura eroică a marelui Comandant, tovarășul Fidel Castro Ruz.

Am revăzut, după zeci de ani de mizerie din televizoarele noastre, mulțimi de zeci de mii, sute de mii și milioane de oameni fericiți; aceștia formează Eroicul Popor Cubanez, fericit pentru că este Liber, într-o țară victorioasă, în ciuda barbariei care o amenință constant...

Trăiască Fidel ! Trăiască Raul ! Trăiască Partidul Comunist din Cuba ! Trăiască Cuba Eroică ! Cu așa exemple, VENCEREMOS !

18 aprilie 95
Prof. Gheorghe Ungureanu

Un comentariu:

Anonim spunea...

VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE