sâmbătă, 12 martie 2011

Franța - în fruntea imperialiștilor fasciști

Tot mai des avem știri despre abandonarea, de către conducerea actuală, a poziției tradiționale a Franței, fovarabilă Păcii și înțelegerii. Devenită susținătoare a agresiunilor împotriva unor state libere și independente, cu conducere democrată, Franța, în calitatea ei de Stîlp al Imperiului European, își vîră coada de diavol în treburile altor state și teritorii. Neputînd suporta regimurile stabile din Africa și Asia, conducerea Franței, cu vechi apucături imperiale, actual fasciste, lipsită de demnitatea și răbdarea tradiționale, specifice Poporului Francez, ajunge la o recunoaștere ridicolă a unui ”guvern fantomă” amplasat în Estul Libiei, nu întîmplător lîngă Egiptul în care, de curînd, altă zurbă, de același fel, a ieșit victorioasă (vremelnic)...
Poate că gestul ne-ar putea trimite gîndul la faptul că visătorii imperialiști au fitile și în restul țărilor din Africa de Nord -și nu numai- precum și în Orientul Apropiat; știm deja de implicarea activă a Franței în toate agresiunile fasciste ale NATO, în susținerea fasciștilor agresori, Bușiblerii anglo-americani, pe care, ambițioasă, acum, i-a surclasat.
Sperăm și dorim ca Istoria să dea îndreptățite replici dure unor astfel de agresiuni de tip fascist și, în cazul dat, urăm conducerii constituționale, democrate, a Libiei să-i zdrobească pe agresorii externi și pe zurbagiii vandali din interior. Este dreptul sfînt ca legala conducere a Statului Libia să ia orice măsură împotriva violatorilor ordinii în stat ! Avem, pentru aceasta, convingerea că în Libia acționează bande infracționale, formate din dezechilibrați, dirijați, degradați și conduși din afară, în interesul imperialiștilor agresori. Socotim că oficialitățile statului și armata Libiei au nu numai dreptul, ci și datoria să-i stîrpească în totalitate pe bezmeticii care atentează la siguranța statului și la viața cetățenilor.
În același timp, socotim că legala conducere a Statului Libia are asentimentul Puterii constituționale și al forțelor politice democrate, reprezentînd masele populare, în primul rînd referindu-ne la Partidul Comuniștilor, a cărui atitudine trebuie să fie dată publicității de urgență.
Moarte agresorilor ! Rușine Imperialiștilor fasciști ! Trăiască Libia Democrată și Independentă, în frunte cu Colonelul Moammar Gadaffi !
12 martie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

4 comentarii:

Anonim spunea...

Inca un pic si Gadhafi o pune cu Ceasca de o septica in Iad :))

Anonim spunea...

VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE

Anonim spunea...

V-am contrazis in problema Mubarak, dar cu Ghaddafi va dau dreptate suta la suta. Pentru ca e o diferenta URIASA intre cei doi. Mubarak a fost un sclav al americanilor si israelienilor, deci trebuia COMBATUT. Ghaddafi insa a fost si este un ADEVARAT PATRIOT ARAB care a luptat si lupta pentru a pastra bogatiile Libiei in mainile libienilor si a ajutat de-a lungul anilor cauza palestiniana. Chiar daca nu e marxist el trebuie sustinut in fata hienelor imperialiste americano-franco-israeliene. Prin urmare:

Anti-Mubarak, Pro-Ghaddafi!

Radu Florian PCR

Moromete spunea...

Socialismul a produs patura de cretini care conduc acum tara in frunte cu Ion Iliescu, toate fosilele din generatia lui precum si copii fostilor securisti si membri de partid.

Ei conduc acum si conduc la fel de prost ca si parintii lor.

Comunismul a fost o utopie - Omul Nou care il vedem acum pe strazi e rezultatul a 47 de ani de indobitocire socialista. Voi de ce mai existati? sa mai aduceti inca 100 de ani de handicapare mentala?

Noroc ca URSS a explodat si acum sunteti doar niste clovni de circ, niste exponate de muzeu Antipa.

Jos Comunismul! (si tractoristii PCR)