marți, 22 februarie 2011

Doctrina Comunistă și... CANCERUL !

Este vorba și de o metaforă, Cancerul însemnînd în politică minciuna sau diplomația; nimic nu este mai dăunător societății, deci politicii, decît diplomația, așa cum este pentru organismul uman cancerul.
Milităm pentru o societate curată, sănătoasă, pentru care este absolut necesară sinceritatea totală a Reginei - Politica !
Societățile anti-democratice, nu pun niciun preț pe sănătatea oamenilor (care a fost ridicată la rangul de întîia problemă de stat în prima țară democrată, Rusia Sovietică); de aceea, chiar și dpă 20 de ani de la descoperirea adevărului despre Cancer, nu se spune nimic oficial, în nicio țară, despre tratamentul acestuia.
Fiindcă noi respingem minciuna, mai ales dacă este vorba de sănătatea oamenilor, reproduc aici un Comunicat privitor la acest adevăr despre cancer:

Fundaţia de Luptă Împotriva Tumorilor
F.L.I.T.

C a n c e r u l î n v i n s
=====================================

C O M U N I C A T

Urmare a faptului că a fost tradusă la noi şi publicată cartea cercetătoarei Dr. Hulda Regehr Clark întitulată „Vindecarea tuturor formelor de cancer” (Editura Excalibur, Bucureşti, 2008), iar o societate comercială distribuie deja nu numai cartea, ci şi „Pachetul Hulda Clark”, s-a format un Grup de iniţiativă pentru organizarea unei activităţi de binefacere publică, în sprijinul tuturor năpăstuiţilor bolnavi de necruţătoarea maladie, considerată pînă acum (în mod fals) incurabilă.
Cercetătoarea americană a făcut o descoperire revoluţionară epocală, fără egal în istoria omenirii, stabilind adevărata cauză a cancerului (un parazit, viermele lat, trematodul intestinal uman Fasciolopsis buskii) şi un tratament adecvat, foarte simplu, eficient, operativ şi incredibil de ieftin (300 de lei) care opreşte imediat crunta boală şi salvează pe orice om de la drumul fără întoarcere, indiferent de forma şi stadiul bolii.
În scopul ajutorării imediate a tuturor persoanelor şi familiilor atinse de spectrul dezastrului, grupul de iniţiativă pregăteşte documentaţia pentru constituirea unei Fundaţii (O.n.g.), în baza prevederilor legale pentru asociaţii şi fundaţii, în care scop este deschis pentru orice cooperare.
Întru aceasta, a început deja şi a înaintat comenzi pentru beneficiari, unii chiar primind material informativ şi aşteptînd remediile antiparazitare care sînt extrase din plante: coajă de nucă neagră, cuişoare şi pelin.
Toate persoanele (fizice şi juridice) care doresc şi pot să contribuie (cu orice şi în orice fel) ori să fie beneficiari ai fundaţiei proiectate, pot contacta pe iniţiator la tel. 0745.056752; pentru sprijinul primit, nici un beneficiar nu datorează nicio recompensă !
Curtea de Argeş, 12 ianuarie 2010

Prof. Gheorghe UNGUREANU

După mai bine de un an de la acest comunicat, numai ziarul ”Interes Argeșean” din Curtea de Argeș a publicat textul, dar nicio autoritate nu s-a sesizat.
Solicit tuturor cititorilor să-i sprijinim imediat pe toți bolnavii, căci acum totul este foarte simplu, rapid și ieftin.
Să trăiască Omenia !
22 februarie 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: