luni, 28 februarie 2011

Consiliul de Securitate al ONU este GUVERN MONDIAL ?!?

Sînt deja peste 20 de ani de cînd O.N.U. și, în special, Consiliul de Securitate, se manifestă ca organism extremist și terorist împotriva unor State și Guverne, împotriva unor conducători legitimi ai statelor independente, membre ale ONU, existînd deja precedente foarte periculoase pentru soarta tuturor statelor și a întregii lumi, aflate la cheremul unor conduceri mondiale și al unor mijloace fasciste de intervenție brutală în treburile interne ale statelor.
Nemaiavînd între membri state cu ținută democrată, Consiliul de Securitate întreprinde măsuri de tip fascist împotriva statelor și conducătorilor care nu se supun poftelor bestiale ale grupurilor teroriste și fasciste; sînt celebre exemplele (cu nefericită bază de inspirație în ”Procesul de la Nurnberg”) privind Irak, Afganistan, Somalia, Iugoslavia, soldate cu măceluri împotriva populației, distrugeri de proporții uriașe, răpiri și asasinări ale unor Eroi Naționali precum Slobodan Miloșevici și Sadam Hussein.
Imperiul Mondial, cu ”guvernarea” sa teroristă și fascistă -Consiliul de Securitate- și-a creat și un organism-călău, absolut ilegal, Tribunalul Penal Internațional, care încalcă toate prevederile, inițial pozitive, ale documentelor constitutive ale ONU și ale Declarației Universale a Drepturilor Omului, rămasă o simplă hîrtie ridicolă, în fața despotismului Bușiblerilor mondiali care dispun, după cum le vine pe chelie, de soarta unor conducători oficiali și constituționali ai statelor...
Oculta mondială totalitară, extremistă, teroristă și fascistă a provocat dezordini în mai multe țări africane și din Orientul Mijlociu, pentru a destabiliza ordinea și a înlătura pe conducătorii indezirabili pentru Imperiul Mondial Totalitar; Bușiblerii au reușit în Egipt și în alte țări, încearcă în Libia și, ca o culme a nerușinării, dau ordine și proferează amenințări împotriva conducătorului legal, Colonelul Gaddafi, totul în numele a 0,1 - 0,5 % din populația țării, zurbagii destabilizați și, probabil, drogați sau plătiți din locuri și fonduri oculte.
Asemenea intervenții împotriva statelor și conducătorilor acestora trebuie să înceteze și să fie eliminate imediat ! Este de datoria tuturor popoarelor și a statelor, care-și mai revendică această calitate, să intervină energic și urgent pentru înlocuirea Jandarmului ilegal și chiar pentru desființarea ONU, devenită Organizația Nimicirii Umanității.
Moarte oricărei Puteri suprastatale ! Moarte extremismului, terorismului și fascismului ! Trăiască statele libere și independente !
28 febr. 95
Prof. Gheorghe UNGUREANU

Niciun comentariu: